google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ 'ΣΤΕΦΑΝΗ'

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ 'ΣΤΕΦΑΝΗ'

ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία σημείωσε ο χορός του δραστήριου Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας που καταγράφει από τα πρώτα χρόνια που ιδρύθηκε σοβαρή αθλητική παρουσία στα δρώμενα της περιοχής, με την εκδήλωση να διεξάγεται στο άψογα διακοσμημένο κοσμικό κέντρο 'Στεφανής' στην Τερψιθέα.
O Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μελάς μίλησε για την στήριξη του συλλόγου σε ένα πολυπληθές ακροατήριο τονίζοντας ότι "η κεντρική του ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένας πυρήνας ατόμων που θα αγκαλιάζει όλο το Δήμο καθώς ο Σύλλογος ξεκίνησε με Καλλικρατικό πνεύμα στα παλίσια του κλασσικού αθλητισμού που αποτελεί διέξοδο για τον κόσμο σε δύσκολες εποχές" για να προσθέσει ότι "στόχος θα είναι μελλοντικά ο Πρωταθλητισμός με το όραμα μας να παραμένει η δημιουργία ομάδων σε κάθε πόλη που θα μπορούν να αναδείξουν την περιοχή μας σε κάθε αθλητική διοργάνωση με τα μηνύματα να είναι πολύ θετικά". Επίσης έκανε λόγο για προσεκτικά βήματα με τις ομάδες μπάσκετ, τμήματα στίβου αλλά και ένταξη του Συλλόγου σε τμήματα τένις και Βόλευ, ενώ μίλησε για τις διοργανώσεις που έγιναν στα Φιλιατρά με ημερίδα στίβου, αγώνες δρόμου σε κάθε πόλη του Δήμου ενώ προγραμματίζονται σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα αναπτυχθούν σύντομα. Παράλληλα μίλησε για αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση από κάθε πόλη στο Δ.Σ. του ομίλου με την μορφή εθελοντισμού που διακατέχει τους ανθρώπους του συλλόγου με στόχο να υπάρξει διέξοδος στα νέα παιδιά απέναντι στις σειρήνες των καιρών. 

Τέλος έκανε λόγο για την ενεργή συμπαράσταση των γυμναστών και προπονητών που πλαισιώνουν τον σύλλογο αλλά και την στήριξη της αυτοδιοίκησης. ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας συγχαίροντας την συγκρότηση του συλλόγου με τα χαρακτηριστικά των τοπικών κοινωνιών, εξηγώντας ότι καλλιεργεί την ανάγκη ενότητας της περιοχής μας ενώ στη μίζερη εποχή που ζούμε "τα παιδιά που αγωνίζονται στέλνουν μήνυμα ελπίδας για το μέλλον που μας αξίζει". Παράλληλα έκανε αναφορά στις αθλητικές υποδομές του Δήμου καταλήγοντας ότι η ύπαρξη και συντήρησή τους παρά το κόστος θα αποτελεί θέμα προτεραιότητας για τον αθλητισμό του τόπου μας, Στην εκδήλωση ήταν παρών αυτοδιοικητικοί, φορείς και πλήθος κόσμου. Το μενού του κοσμικού κέντρου ήταν άψογο ενώ ο χορός κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη