google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θα υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι και εθελοντισμός απέδειξε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας που προέβη σε μια μεγάλη προσφορά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες του.
 Η Ένωση προσέφερε περισσότερα από 50 κλινοσκεπάσματα και υλικό ιματισμού κατορθώνοντας σε καιρούς κρίσης να αποδεικνύει ότι υπάρχει εθελοντισμός. Η πρώην πρόεδρος και ιδρυτής της Ενωσης κα Γεωργία Χριστοδούλου τόνισε ότι είναι δεδομένη η ευαισθησία της ένωσης για την αρωγή στον ανθρώπινο πόνο, καθώς στο παρελθόν φιλοξενήθηκαν πρώτοι από όλη την Ελλάδα να φιλοξενηθούν παιδιά του Συλλόγου 'Ελπίδα' με το παράδειγμα αυτό να ακολουθούν κι άλλοι επαγγελματίες σε όλη τη χώρα. Επίσης μίλησε για βράβευση ευεργετών του Νοσοκομείου εξαίροντας τη πρωτοβουλία του Διοικητή να "μας ενθαρρύνει ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη προσφορά σε είδη πρώτη ανάγκης με συλλογική πράξη όλων των ξενοδόχων αλλά και με αυτό δείχνουμε την διεκδίκησή μας για αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με τη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας τώρα και στο μέλλον".
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του νέου Προέδρου Κώστα Αγγελόπουλου που εξήγησε ότι τα μέλη της Ένωσης έδωσαν το παρών μαζί με επιχειρήσεις που τους συνέδραμαν ενώ είπε ότι οι ξενοδόχοι θα είναι δίπλα σε τέτοιες δράσεις, ενώ ευχαρίστησε όλα τα μέλη διότι "αν όλοι βοηθήσουμε σε δύσκολες στιγμές για τη πατρίδα μας βοηθήσουμε όλοι θα περάσουμε αλώβητοι την κρίση που διανύουμε εδώ και καιρό".
Ο αναπληρωτής διοικητής του ιδρύματος κατέληξε λέγοντας ότι "η κοινωνία ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα του ιδρύματος, αφού η ύπαρξη και λειτουργία του στηρίζεται στην τοπική κοινωνία και θα υπάρχει όσο το αγκαλιάζουν οι σύλλογοι με τα σωματεία" ευχαριστώντας το σύλλογο για την γενναιόδωρη προσφορά τους. Μάλιστα υπογράμμισε ότι η προσφορά τους πιάνει τόπο και θα υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον, ενώ μίλησε για αλληλεγγύη μεταξύ μας και με τη στήριξη δομών που αγκαλιάζουν την κοινωνία μας. Τέλος μίλησε με θετικά λόγια για την ανταπόκριση που υπάρχει από φορείς για την αδιάλειπτη λειτουργία του ιδρύματο

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη