google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κύπελλο Μεσσηνίας Εράνη Φιλιατρών Μεσσηνιακός 0-1

Κύπελλο Μεσσηνίας Εράνη Φιλιατρών Μεσσηνιακός 0-1

Δεν τα κατάφερε η Εράνη να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στον σημερινό Αγώνα κυπέλλου με τον Μεσσηνίακό καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-0. Παρόλο που η Εράνη έπαιξε δυνατά τον αγώνα, δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και όλα πλέον είναι δύσκολα για τον δεύτερο αγώνα στην έδρα του Μεσσηνιακού καθώς για να διατηρήσει ελπίδες θα πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Η Εράνη απειλήθηκε να δεχτεί γκόλ στο 3ο Λεπτό της ....... αναμέτρησης όταν ο Διαιτητής έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον Μεσσηνιακό. Ο Αθανασόπουλος έπεσε σωστά και γλύτωσε την Εράνη απο ένα γρήγορο γκολ. Το πολύτιμο γκολ, για τον μεσσηνιακό πέτυχε ο Κώστας Αργυρόπουλος στο 18ο λεπτό του Α΄ ημιχρόνου, σκορ που παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα. Η Εράνη παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα καθώς ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Ανδριόπουλος δεν θέλησε να διακινδυνεύσει πάικτη καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο μάτς την Κυριακή με το Πανόπουλο στα Φιλιατρά. Οι συνθέσεις:
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Ανδρώμνης, Διονυσόπουλος, Μιθχαλακόπουλος, Καραπετιάν, Αλεβίζος, Κόλλιας, Σπυρόπουλος, Παναγόπουλος
 Μεσσηνιακός: Νιάρχος, Καλογερόπουλος, Αρβανίτης, Κουρεντζής, Δασκαλάκης, Κωνσταντόπουλος, Αργυρόπουλος, Καλογερόπουλος, Χελάς, Τσουλάκος, Αθανασόπουλος.
Mε πληροφορίες από το filaitranews.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη