google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μαστίγιο και καρότο από τους...αναρμόδιους για τις εφημερίες στο Νοσοκομείο

Μαστίγιο και καρότο από τους...αναρμόδιους για τις εφημερίες στο Νοσοκομείο

ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του μαστίγιου και του καρότου φαίνεται ότι εφαρμόζεται για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με έκδηλη την ανησυχία των πολιτών για την μορφή εξυπηρέτησης που κυριαρχεί. 
Η λογική του ενοποιημένου Νομικού προσώπου δεν έχει αναλυθεί επαρκώς παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων που από την καρέκλα της αβεβαιότητας προσπαθούν να ηρεμήσουν τους πολίτες αλλά δεν το καταφέρνουν.
Σοβαρό πρόβλημα πάντως έχει προκύψει με τις εφημερίες στο Νοσοκομείο καθώς αυτή την περιοχή παρατηρούνται παράδοξα γεγονότα. Σε κλινική που υπάρχει εφημερία για 2 φορές τον μήνα οι υπηρετούντες γιατροί έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία με αποτέλεσμα μονάδες να παραμένουν χωρίς ενεργή εφημερία πολλές φορές τον μήνα. Φυσικά αυτό έχει αντίκτυπο και στην συνολική εικόνα καθώς οι εφημερίες παρότι είναι απλήρωτες δεν αναπληρώνονται με κανένα τρόπο. Έτσι κάθε Πέμπτη έρχονται ειδικότητες ιατρών από τη Καλαμάτα για να καλύψουν ανάγκες του πληθυσμού αλλά δεν εφαρμόζεται στο τομέα των εφημεριών όπως αποτελεί η Χειρουργική κλινική η οποία αντιμετωπίζει ορισμένες φορές επείγοντα περιστατικά.
Φυσικά ο κ. Κατσίβελας ως συμπατριώτης μας οφείλει να κάνει επίσημη επίσκεψη στο ίδρυμα και να μη μας καθησυχάσει από την Πάτρα όπου βρίσκεται μας λένε αρκετοί δημότες. Ας δώσει λύση πριν να είναι αργά καθώς στην συνείδηση του κόσμου υπάρχει ο φόβος της υποβάθμισης με κάθε τρόπο..Θυμίζουμε ότι οι εφημερίες καλύπτονται με μεγάλες θυσίες καθώς το θέμα έχει επισημάνει ο Σύλλογος Ειδικευόμενων γιατρών Μεσσηνίας με το ερώτημα να παραμένει. Γιατί δεν έρχονται γιατροί από Καλαμάτα να καλύψουν οριακά έστω ορισμένες εφημερίες;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη