google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ μέχρι στιγμής το σχόλιο του kyparissiotis πριν ακόμα την αναγγελία των δημαιρεσιών ότι αλλάζει ο χάρτης των Αντιδημάρχων μετά το πράσινο φως που πήρε ο Δήμαρχος από την διαδικασία η οποία ωστόσο την τελευταία στιγμή διεσώθη.
Μέχρι τέλος εβδομάδας αναμένεται η ανακοίνωση για τους νέους Αντιδημάρχους όπου η ονοματολογία έχει πάρει φωτιά. Στην Δ.Ε. της Αυλώνος, θα αντικατασταθεί ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Γιάννης Φιλντίσης, από τον Σπύρο Χρονόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει αυξημένο χαρτοφυλάκιο και για την Δ.Ε. Αετού σε περίπτωση μόνο που η Κυπαρισσία θα έχει 2 Αντιδημάρχους.!.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ
Για  τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, η οποία εκτιμάται ότι θα έχει πλέον 2 αξιωματούχους θεωρείται σίγουρη η διατήρηση του αντιδήμαρχου Ευστάθιου Ανδρινόπουλου ο οποίος θεωρείται αρκετά ικανός καθώς γρίφος παραμένει η επιλογή του δεύτερου αντιδημάρχου ανάμεσα στους Γιάννη Κατσούλα και Γιάννη Αδρακτά, καθώς ο πρώτος αποτελούσε την πρόταση του Δημάρχου για το Δ.Σ. αλλά δεν προχώρησε μετά την αντιπρόταση συμβούλων της πλειοψηφίας! Ο κ. Κατσούλας στην θέση του Προέδρου Νομικού προσώπου θεωρείται αρκετά επιτυχημένος οπότε συγκεντρώνει θετικές γνώμες από την Δημοτική αρχή και θεωρείται ότι θα είναι ο δεύτερος Αντιδήμαρχος.  Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί στα Φιλιατρά ενώ για την Δ.Ε. Κυπαρισσίας θεωρητικά δεν θα υποστεί αλλαγές αλλά δεν αποκλείεται να δούμε όνομα έκπληξη την τελευταία στιγμή σε περίπτωση που δεν καταλήξει ποιοι θα έχουν την Προεδρία στην Οικονομική επιτροπή και Ποιότητας ζωής. Οπότε έχουμε και λέμε.
Ανδρινόπουλος- Κατσούλας στους Γαργαλιάνους, Ρούσσης ή άλλοι πρόσωπο στα Φιλιατρά, 2 Αντιδήμαρχοι στην Κυπαρισσία χωρίς αλλαγές προσώπων -αν δεν γίνει η έκπληξη-και ο Σπύρος Χρονόπουλος για Αυλώνα και Αετό αλλά δεν αποκλείεται η Κυπαρισσία να μείνει με 1 μόνο Αντιδήμαρχο....Ωστόσο κι εδώ αναμένεται η έκπληξη Κόλλια ο οποίος έχει σκοπό να ανατρέπει τα δεδομένα και φυσικά τα δημοσιεύματα και δεν αποκλείεται τελευταία στιγμή να φέρει τα πάνω κάτω...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη