google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

ΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, παλμό και την πρόταση του Δημάρχου Τριφυλίας με 13 ψήφους υπέρ σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας συνεχίστηκε ο αγώνας για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Κυπαρισσίας αλλά και την Συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα των φορέων της Τριφυλίας για αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις οποίες δηλώνει ότι θα είναι παρών ο κ. Δήμαρχος, αλλά και μαζικές παραιτήσεις που πρότεινε η αντιπολίτευση ολοκληρώθηκε η θυελλώδης συνεδρίαση. Οι αγανακτισμένοι φορείς και πολίτες ωστόσο διαπίστωσαν ότι επι των ημερών της Δημοτικής αρχής όλες οι υπηρεσίες αφαιρούνται καταδικάζοντας σε ερημοποίηση την περιοχή.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατσαργύρης αποκάλυψε ότι "τα ΚΕΦ στην ουσία είναι ένα τίποτα χωρίς καν να λογίζεται ως υπηρεσία, ενώ από την Εφορία έφυγε το δικαστικό τμήμα και ο έλεγχος υποθέσεων, αποψιλώνοντας την υπηρεσία πιστεύοντας ότι θα διατηρηθεί έστω το κομμάτι της εξυπηρέτησης αλλά δεν έσπειρα φρούδες ελπίδες μετά το πρόσφατο ΦΕΚ". Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σωτηρόπουλος με σκληρά λόγια μίλησε για "απατηλές υποσχέσεις των αρμοδίων καθώς μας κυβερνούν πράσινοι και μπλέ αλήτες με αποτέλεσμα τώρα να αποδίδουμε μόνο ευχές αφού απαξιώνεται μια ολόκληρη δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή" προκαλώντας τα χειροκροτήματα των φορέων που ήταν παρών, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπασδάνης τόνισε ότι "ζούμε σε 2 διαφορετικούς κόσμους από την πολιτική εξουσία που σχεδιάζει επί χάρτου και την πραγματικότητα που ζει ο λαός μας" ενώ ο κ. Κουκούμης συμπλήρωσε με έμφαση ότι "θα ισοπεδωθούν τα πάντα και έχουμε συλλογικές ευθύνες για τη κατάσταση, αλλά κυρίως οι αρμόδιοι της εξουσίας για τους οποίους εκ των υστέρων αναζητούμε ευθύνες για την κατάσταση που μας έφεραν".
Η Μαρία Πανουσιοπούλου υπενθύμισε ότι "στο βωμό του μνημονίου υποχρεωτικά θυσιάζουμε την ζωή μας, αλλά θεωρώ ότι είναι αργά για να κάνουμε περισσότερα, καθώς με το δόλωμα των ΚΕΦ το πρωί της Δευτέρας ξηλώνεται ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της υπηρεσίας και καλούμε τους βουλευτές του Νομού να αναλάβουν τις ευθύνες τους όπως και να διεκδικήσουμε με πολιτικά μέσα την ανατροπή της απόφασης". Επικριτικός ο κ. Μπακούρος μιλώντας με συγκίνηση για το θέμα λέγοντας ότι "μπορεί να μην πετύχουμε τίποτα διότι πλέον έχει περάσει από την τρόικα το δόγμα του σοκ, την Ελλάδα να την κυβερνούν εντολοδόχοι και ζητώ να υποβάλλουμε ομαδικά τις παραιτήσεις από όλο το Δ.Σ. όχι μόνο για το θέμα της ΔΟΥ αλλά ως μορφή πολιτικής πράξης για όλες τις υπηρεσίες που αφαιρούνται από τον τόπο μας".

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...
Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος εξήγησε ότι 'παραιτήσεις ναι, αλλά όχι την δεδομένη στιγμή αφού ήρθαμε για κινητοποιήσεις, εδώ δεν κάνουμε λαικισμό αλλά μπορούμε να αντιδράσουμε με κλείσιμο δρόμων, πολιτικές ενέργειες και κάθοδο στους δρόμους", ενώ ο Γιάννης Καλκαβούρας επιβεβαίωσε ότι ο κόσμος είναι ανάστατος συμφωνώντας με τον κ. Σωτηρόπουλο για το σκεπτικό του καθώς "η περιοχή δεν έχει διέξοδο, ούτε δρόμους για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες" εκτιμώντας ότι η υποβάθμιση ανήκει πρώτα στο λαό μας. Ο κ. Μερκούρης μίλησε για μοιρολόγια 'τώρα για την ΔΟΥ ,αύριο για το νοσοκομείο, μετά για άλλες υπηρεσίες, οπότε δεν είναι ώρα να επιμερίσουμε ευθύνες ούτε και παραιτήσεις, αλλά με μορφές αγώνας και πολιτικά μέσα μέσω αντιπροσωπείας στην Αθήνα ή με άλλους τρόπους να επιβάλουμε τα επιχειρήματά μας".

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη