google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρακτικά δημοπρασιών στην οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Πρακτικά δημοπρασιών στην οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Συνεδριάζει την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας η οικονομική Επιτροπή για την νέα της συνεδρίαση.
 Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Γιώργος Σαμπαζιώτης Περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα για συζήτηση και λήψη απόφασης:
1) Έγκριση πρακτικών του δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση, Ανάπλαση και Διαμόρφωση κοινοχρήστου δημοτικού χώρου πλατείας & χώρου σχολείου στην Τ.Κ. Περδικονερίου, Δήμου Τριφυλίας».
 2) Έγκριση πρακτικών του δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Αναβάθμιση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Πολυθέας και Τ.Κ. Μοναστηρίου – Δ.Ε. Αετού, Δήμου Τριφυλίας».
3) Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση σχετικά με ζητήματα που αφορούν φακέλους αιτήσεων για υφιστάμενα αρδευτικά δικαιώματα δημοτών.
4) Ψήφιση πιστώσεων από τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2012.
5) Έκδοση 6ου εντάλματος προπληρωμής για δαπάνη επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή Αμαθούντα, Δ.Κ. Κυπαρισσίας, καθώς και ορισμός υπολόγου.
6) Αποδέσμευση ποσών από ανάληψη δαπάνης του προϋπολογισμού, έτους 2012.
7) Ορισμός δικηγόρου για νομική κάλυψη Αντιδημάρχου τέως Δήμου Γαργαλιάνων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη