google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η διαιτησία οδήγησε την Εράνη σε ήττα, από τον Λάππα (2-3), μέσα στα Φιλιατρά…

Η διαιτησία οδήγησε την Εράνη σε ήττα, από τον Λάππα (2-3), μέσα στα Φιλιατρά…


Με πολλά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Γκριτζέπη και των βοηθών του, η Εράνη ηττήθηκε με 2-3 στα Φιλιατρά από τον Ατρόμητο Λάππα για την 8η Αγωνιστική του 6ου ομίλου και παρέμεινε έτσι στον «βυθό» του βαθμολογικού πίνακα και βέβαια όσο περνάει ο καιρός αγχώνεται όλο και περισσότερο όσο αφορά το θέμα του υποβιβασμού της στην Α΄τοπική κατηγορία της Μεσσηνίας.Η Εράνη πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, όπου κατάφερε στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή, μετά από την υπόδειξη του επόπτη και παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για χέρι του αμυντικού.Στο 30ο λεπτό ο Γραμματικόπουλος έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Φιλιατρινούς ο Παναγόπουλος με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Λυμπερόπουλου.Στο 72ο λεπτό ο Νικολόπουλος δείνει νέο προβάδισμα στο Ατρόμητο και στο 80ο λεπτό ο ίδιος παίκτης κάνει το 1-3.
Η Εράνη όμως δεν τα παράτησε και με ένα καταπληκτικό ζυγισμένο σουτ του Κόλλια μειώνει για την Εράνη σε 2-3, βάζοντάς την ξανά στο παιχνίδι.
Στις καθυστερήσεις ήρθε η φάση που ξεσήκωσε τους πράσινους, όταν ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ, μετά την υπόδειξη του επόπτη, ενώ οι διαμαρτυρίες εστιάστηκαν και σε χέρι του αμυντικού.
ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ανδρώνης (52’ Λυμπερόπουλος), Ζώης, Παναγόπουλος, Σταθόπουλος (73’ Καραπετσιάν), Κότσος, Κόλλιας, Σπυρόπουλος (69’ Γκίνος), Καραχάλιος.
ATΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Τζουραμάνης, Λιβάνης, Μπίζος, Ζώτος, Νικολόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόμας (80’ Κυριαζόπουλος), Γραμματικόπουλος Ν., Γ. Γραμματικόπουλος, Παναγιωτόπουλος (85’ Αναγνωστόπουλος), Λαθύρης (62’ Α. Βέρρας).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη