google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ 1-1

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ 1-1


ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ η ισοπαλία για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκόρ αλλά έμειναν στη μετριότητα μετά την επανάληψη...
Στο 18ο λεπτό ο Γιάννης Πλέτσας  των γηπεδούχων τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα. Τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Γιώργος Τσουμάνης και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα “χρίστηκε” σκόρερ, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά του Χρήστου Αναστασίου και πάσα πάρε-βάλε. (1-0)
Στο 79′ το Μάνεσι έφτασε στην ισοφάριση, χάρις στο αυτογκόλ του Χρήστου Αναστασίου που στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε άθελά του στην εστία της ομάδας του (1-1).
Αποβλήθηκαν στο 84′ οι Νίκος Σινόπουλος (Α.Ε. Ηρακλής Κυπαρισσίας) και Κώστας Χασάπης (Α.Σ. Μάνεσι), ο πρώτος αρχικά με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ και εξύβριση του παίκτη του Μάνεσι και ο δεύτερος γιατί κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του αντιπάλου του (2η κίτρινη).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραπιπέρης με βοηθούς τους Γιαννακλή και Ι. Γιαννέτσο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πανταζέλος, Σινόπουλος, Δημητρακάκης, Πλεσσάς, Ανδρώνης, Σφάλτος, Αρβανίτης, Gagi, Αναστασίου, Πλέτσας (18′ λ. τρ. Τσουμάνης), Κονόμη (48′ Φράντζι)
Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ: Ποτηριάδης, Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος (46′ Χασάπης), Τσίχλης, Κακαλέτρης, Σαμπαζιώτης (46′ Γάλλος), Αθανασόπουλος, Γιαννόπουλος, Βαλτασάρος, Γιακουμής, Θεοδωρακόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη