google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι νέοι χτίζουν την Ελλάδα λέει ο Πυλαρινός αλλά όταν άσκησε εξουσία ήταν απών!

Οι νέοι χτίζουν την Ελλάδα λέει ο Πυλαρινός αλλά όταν άσκησε εξουσία ήταν απών!

Το «πολιτικό κόστος», οι δημοσκοπήσεις και τα τηλεοπτικά παράθυρα «δουλοποίησαν» τις πολιτικές ηγεσίες των τελευταίων ετών και σε μεγάλο βαθμό αχρήστευσαν τις όποιες δυνατότητές τους. Αυτό τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ελευθερία" ο πρόεδρος της Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών Κωνσταντίνος Πυλαρινός. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Πυλαρινός μας τόνισε πολλές φορές ότι μιλάει ως πολίτης και όχι ως εκπρόσωπος ή μέλος κάποιου φορέα…Ωραία τα λέει ωστόσο όταν άσκησε εξουσία δεν μας είπε τι έκανε τελικά για την Μεσσηνία και τον τόπο μας. Δηλαδή τίποτα!...
"Μιλάω πλέον ως επίτιμος δημότης Καλαμάτας" δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ελεύθερης συζήτησης που είχαμε μαζί του. Ο κ. Πυλαρινός σε άλλο σημείο της συνέντευξης περιγράφει τις αιτίες΅που οδήγησαν στην κρίση και καταλήγει λέγοντας: "Θα είναι αληθινά τραγικό, αν από αφροσύνη κάποιων κύκλων, την «Αραβική Ανοιξη» την διαδεχθεί ο «Χειμώνας του ευρωπαϊκού Νότου».
Μία εσωτερική κοινωνική ανατροπή με ταραχές εκτός ελέγχου στην Ελλάδα θα πλήξει ολόκληρη την στρατηγική αυτή περιοχή αλλά και την ευρωπαϊκή οικονομία". Ο κ. Πυλαρινός εκφράζει την αισιοδοξία του λέγοντας: "Πιστεύω στους σημερινούς νέους. Είναι καλύτεροι και αξιότεροι από μας. Πιστεύω πως αν πεισμώσουν και το θελήσουν, θα ξαναχτίσουν την Ελλάδα. Το μπορούν. Αυτή η πατρίδα αξίζει να ξανακάνει τα δικά της μεγάλα βήματα με τη βοήθεια της νέας γενιάς". Ο κ. Πυλαρινός θυμάται με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν νομάρχης Μεσσηνίας και αναλύει τις αιτίες που στέρησαν την ανάπτυξη από το νομό. Με ιδιαίτερο πάθος τονίζει: "Το κράτος ποτέ δεν σχεδίασε και οι Μεσσήνιοι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν θερμά για την ηλεκτροκίνηση του σιδηροδρόμου τους και όμως ένας σύγχρονος σιδηρόδρομος είναι το βασικό εργαλείο για την όποια ανάπτυξη. Αν κάποιοι τότε πρόσεχαν αυτές τις προτάσεις, σήμερα η Μεσσηνία θα ήταν η… Καλιφόρνια της Ελλάδος".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη