Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας σε συνεδρίαση την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Κυπαρισσίας με θέμα: 1. Γνωμοδότηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και το προσχέδιο του προϋπολογισμού έτους 2015, σύμφωνα με το άρθρο 76, παρ.2 του Ν. 3852/2010. 2. Γνωμοδότηση για το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία.

Μέχρι λαμπτήρες και χάρτη παρέδωσαν στα Φιλιατρά συλλογικές δράσεις

kyparissiotis | Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2012 | 0 σχόλια


ΟΤΑΝ λαμβάνουμε Δελτία τύπου που αφορούν συλλογικές δράσεις δεν μπορούμε παρά να τις επικροτήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στον τόπο μας αναβαθμίζεται διαρκώς με προσπάθειες ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας. 
Σε αυτή την οικονομική κρίση που βιώνουμε ο Ομιλος δράσεων και πολιτισμού στα Φιλιατρά όχι μόνο παρέδωσε λαμπτήρες για τα σκοτάδια που βιώνουν οι γειτονιές στη πόλη των Φιλιατρών αλλά αποτύπωσαν σε χάρτη τα σημεία που χρήζουν αντικατάστασης. Φυσικά ο Δήμος δεν έχει ούτε λαμπτήρες να αλλάξει και το έχουμε τονίσει, ωστόσο σπαταλούν χρήματα σε ανούσιες εκδηλώσεις, οι αυτοδιοικητικοί λαμβάνουν το μηνιάτικο και πολλές φορές μάλιστα δεν τους βρίσκεις στα γραφεία τους αλλά ας γνωρίζουν ότι πλέον οι δημότες δεν είναι μαιμούδες. Όταν έρθει ο καιρός όλα αυτά θα τα υπολογίσουν....
Δείτε παρακάτω την επιστολή που κατέθεσαν στον Δήμο Τριφυλίας, για το θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΦΙΛΙΑΤΡΑ 28-9-2012
Προς
ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών
Υπόψη Αντιδημάρχου κου Αν. Πούλου

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δικός μας Δήμος, αποφασίσαμε, ως ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, να συμβάλλουμε κι εμείς στη λύση ενός προβλήματος.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να προβούμε σε μια απλή δράση.
Περάσαμε απ’ όλους τους δρόμους της πόλης μας και καταγράψαμε τις καμένες λάμπες φωτισμού.
Σας παραδίδουμε λοιπόν το χάρτη της πόλης με σημειωμένες τις κολώνες όπου οι λάμπες είναι καμένες, καθώς επίσης και αντίστοιχο αριθμό νέων λαμπτήρων. Σας παρακαλούμε να αντικαταστήσετε αυτές τις λάμπες  με τη βοήθεια των υπεύθυνων ηλεκτρολόγων του Δήμου και να μας παραδώσετε τις παλιές καμένες λάμπες για να τις προωθήσουμε για ανακύκλωση.

Category: , , , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια