google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φαγούρα Κουσελά με Βενιζέλο αλλά κατόπιν εορτής θυμήθηκε την λίστα!

Φαγούρα Κουσελά με Βενιζέλο αλλά κατόπιν εορτής θυμήθηκε την λίστα!

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΟΥΣΕΛΑ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που αποτέλεσαν και την αφορμή της εισαγγελικής παρέμβασης, κατά τη χθεσινή (6.10) συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ υπήρξε ένταση μεταξύ του κ. Κουσελά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα της φοροδιαφυγής. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τους παριστάμενους στον ΚΤΕ, εκνευρισμένος από μία ερώτηση του Δ. Κουσελά για το ζήτημα της φοροδιαφυγής τον ρώτησε απαξιωτικά «Κι εσύ τι έκανες όταν ήσουν σ΄αυτό το υπουργείο» για να πάρει την απάντηση-καταγγελία από τον βουλευτή, πλέον, του ΠΑΣΟΚ ότι «έφυγα από την κυβέρνηση επειδή ήθελα να χτυπήσω τους μεγάλους οφειλέτες του Δημοσίου». Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουσελάς απομακρύνθηκε από τη θέση του υφυπουργού οικονομικών κατά τον ανασχηματισμό του Ιουνίου και ο ίδιος συνδέει την απομάκρυνσή του με την ύπαρξη της λίστας αυτής. 
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Δ. Κουσελάς ισχυρίστηκε ότι μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του και ότι διαθέτει λίστα 3.800 προσώπων που οφείλουν στο Δημόσιο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ έκαστος, ενώ – πρόσθεσε – τα ποσά είναι εισπράξιμα. Διευκρίνισε δε, ότι δεν πρόκειται για τη λίστα των μεγαλοοφειλετών που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών και που περιλαμβάνει «μη εισπράξιμα» ποσά. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κουσελά, η λίστα αυτή έχει παραδοθεί και στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, ενώ ο πρώην υφυπουργός ισχυρίζεται πως είχε κάνει λόγο για το συγκεκριμένο ζήτημα και κατά την τελευταία συνεδρίαση τηςΚοινοβουλευτικής Ομάδας υπό τον πρωθυπουργό παρόντος του Ε. Βενιζέλου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη