google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προβλήματα ρευστότητας ακόμα και σε Νηπιαγωγεία της Τριφυλίας

Προβλήματα ρευστότητας ακόμα και σε Νηπιαγωγεία της Τριφυλίας

ΜΕΤΑ τα προβλήματα με τις ελλείψεις ρευστότητας σε σχολικά συγκροτήματα της Τριφυλίας αποκαλύφθηκε ότι και τα Νηπιαγωγεία αντιμετωπίζουν το φάσμα της δυσκολίας αποπληρωμής των προμηθευτών τους καθώς τα ποσά που κατανέμονται δεν φτάνουν ούτε για τα απαραίτητα.
Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος Διδασκόντων στα νηπιαγωγεία έστειλε επιστολή στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και την αρμόδια επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εξηγώντας τις σοβαρές απουσίες σε υλικά αλλά και αναλώσιμα. ΤΟ σημείο θεωρείται οριακό καθώς ο Δήμος οφείλει και από άλλες υπηρεσίες ποσά σε προμηθευτές με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιτείνεται.
Οι νηπιαγωγοί εκφράζουν την άποψη ότι: «Ηδη σε κάποια από τα νηπιαγωγεία υπάρχει έλλειψη σε είδη πρώτης ανάγκης διότι οι προμηθευτές μας είτε θέτουν ως προϋπόθεση για να μας δώσουν νέες προμήθειες την προηγούμενη εξόφληση των υφιστάμενων οφειλών μας προς αυτούς, είτε αρνούνται οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με εμάς. Επιπλέον με την επερχόμενη χειμερινή περίοδο τα νηπιαγωγεία μας θα πρέπει να προμηθευτούν τις απαραίτητες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης. Ζητάμε περαιτέρω να λάβετε υπόψη σας ότι τα νηπιαγωγεία του δήμου λειτουργούν ως διθέσια, δηλαδή με δύο αίθουσες διδασκαλίας και ως ολοήμερα δηλαδή ο πραγματικός χρόνος λειτουργίας τους είναι καθημερινά από ώρα 8 π.μ ως 4 μ.μ. Η πραγματικά δυσχερής οικονομική κατάσταση των νηπιαγωγείων μας εμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία τους και μας υποχρεώνει, ενόψει και της επικείμενης απόφασής σας για την κατανομή των νέων εγκεκριμένων πιστώσεων στις σχολικές μονάδες του δήμου μας, να απευθυνόμαστε σε εσάς, αιτούμενες, τη δίκαιη κατανομή των πιστώσεων αυτών καθώς και την συνδρομή σας, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη