google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κοινή συλλογική δράση για τους επαγγελματίες του Καλονερού

Κοινή συλλογική δράση για τους επαγγελματίες του Καλονερού

ΤΟ ρητό ότι 'Η ισχύς εν τη ενώσει' φαίνεται ότι βρίσκει εφαρμογή στην τουριστική περιοχή του Καλονερού η οποία προσπαθεί να διατηρήσει ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών και των προοπτικών για την ευρύτερη περιοχή.
Εδώ και καιρό μετά από αρκετές συζητήσεις και προτάσεις οι επαγγελματίες της περιοχής αποφάσισαν να αναλάβουν δράση αναδεικνύοντας και δρομολογώντας την αποτελεσματική αποπεράτωση των προβλημάτων του Καλού Νερού σε ένα συλλογικό όργανο. Οι επαγγελματίες συναντήθηκαν σε παραλιακό κέντρο κάνοντας τοποθετήσεις που αφορούν την τουριστική προοπτική και προσανατολισμό του Καλού Νερού, για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως στο τουριστικό χώρο. Η συλλογική δράση αποτελεί αποτέλεσμα έντονου βηματισμού για να ακούγονται οι προτάσεις των επαγγελματιών που πολλές φορές δεν αγγίζουν τα αυτιά του Δήμου Τριφυλίας και των αρμόδιων αρχών που ωστόσο εκτός από την γραφειοκρατία παραδέχθηκαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας αλλά οι επαγγελματίες βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της κρίσης.
Οι επαγγελματίες μεταξύ άλλων ζητούν επιτάχυνση των υποδομών με ενίσχυση της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και επισκεπτών καθώς την τουριστική περίοδο ο πληθυσμός πενταπλασιάζεται στην χειρότερη περίπτωση μέσα από κατευθύνσεις που θα συμβάλλουν στην εκτόνωση της κατάστασης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη