google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α.Ο. Κυπαρισσίας-Δωριέας, σφυρίζει ο Κυριακόπουλος…

Α.Ο. Κυπαρισσίας-Δωριέας, σφυρίζει ο Κυριακόπουλος…


Με τους αγώνες της 3ης μέρας, ανοίγει το Σάββατο η αυλαία στην Α΄ Μεσσηνίας. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει πέντε αγώνες, δυο Κυριακή και ένα την Δευτέρα 15/10 στις 7μ.μ. μεταξύ Απόλλωνα-Α.Ο. Σπερχογείας. Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με διαιτητή το Χρ. Κυριακόπουλο, θα διεξαχθεί τη Κυριακή 4.30μ.μ. στο γήπεδο της 'Aρκαδιάς'. Αντίπαλοι, ο διεκδικητής της ανόδου μαζί με το ΜΓΣ, Α.Ο Κυπαρισσίας (ΦΩΤΟ), κόντρα στον ισχυρό Δωριέα του Λάκη Σπάλα. Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι Δωριείς την περασμένη αγωνιστική, κοντράρισαν στο γήπεδό τους στα ίσα τον Μ.Γ.Σ. (3-3), ενώ μέχρι το 85ο λεπτό βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ με 3-1, και είναι ικανοί για οιονδήποτε αποτέλεσμα.
 Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Στις άλλες αναμετρήσεις, ο νεοφώτιστος στη «μεγάλη» κατηγορία Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά από 27 χρόνια, δίνει το πρώτο εντός έδρας αγώνα, στο ανακαινισμένο γήπεδό του, κόντρα στο δυναμικό συγκρότημα της Ομόνοιας. Επίσης, οι «νερατζούρι» του Α.Ο.Δ. και σε συνδυασμό με τον αέρα του σημαντικού βαθμού της ισοπαλίας, που απέσπασαν την περασμένη αγωνιστική στη Καλαμάτα επί του ισχυρού Απόλλωνα, ευελπιστούν παρά τις δυσκολίες σε νικηφόρο αποτέλεσμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στη Καλαμάτα και στο γήπεδο του «ΚΤΕΛ» Γιώργος Λουκαρέας οι ερυθρόλευκοι των Φασουλή-Γρηγορόπουλου, αναμένεται να έχουν εύκολο έργο με την Α.Ε. Αβίας/Κάμπου του Νίκου Σαββίδη, που παρουσιάζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ: Επίσης, εύκολο απόγευμα θα έχει και ο Μ.Γ.Σ. το Σάββατο στις 4.30μ.μ. στην έδρα του με τον Α.Ο. Μεθώνης του Παναγιώτη Βλαχογιάννη, που προέρχεται από δυο εντός έδρας ισοπαλίες με Δωριέα και Πεταλίδι 2-2.
Στο μεταξύ, ο τεχνικός των «πρασίνων» Δημήτρης Τσάκωνας, έχει προγραμματίσει και ένα φιλικό τεστ την Κυριακή, την ίδια ώρα με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά, και θα αγωνισθούν, όλοι όσοι από τους παίκτες του, δεν θα χρησιμοποιηθούν στο ματς με τον Α.Ο. Μεθώνης
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ: Αμφίρροπη μπορεί να χαρακτηριστεί, η αναμέτρηση του Α.Ο. Ασπροχώματος των Πλακουδάκη Δούβα, με τον Άγρα Γαργαλιάνων του Θανάση Λακριντή. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου υπό το φως των προβολέων στο αθλητικό κέντρο του Κορδία και τον αγώνα θα σφυρίξει ο Χρήστος Κυριακόπουλος.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει, και ο αγώνας του Α.Ο. ΦΑΡΑΙ του Κώστα Κλάδη με τον Αστέρα Αρφαρών στις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου στο Στρατόπεδο. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική «τσίμπησαν» το βαθμό της ισοπαλίας στην καυτή έδρα του Άγρα με 1-1, ενώ στο Αρφαρά οι «κυανόλευκοι» του Τάκη Βούτσα άρπαξαν το τρίποντο στο 93ο λεπτό του αγώνα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ είναι αποφασισμένοι και στη Καλαμάτα, να κυνηγήσουν βαθμό ή βαθμούς.
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Μια νίκη επί της Α.Ε Αβίας με 2-0, και μια ισοπαλία εκτός έδρας με τον Α.Ο. Μεθώνης 2-2, είναι ο απολογισμός για τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, τις δυο πρώτες αγωνιστικές, ενώ την Κυριακή υποδέχεται το νεανικό συγκρότημα του Αίαντα Καλαμάτας του Γιάννη Σακελλαρόπουλου. Από κει και πέρα, αναλυτικά το πρόγραμμα και τα διαιτητικά τρίο των αγώνων στην Α΄ Μεσσηνίας στο πλαίσιο της 3ης ημέρας έχει ως εξής:
Α΄ Κατηγορία (3η αγωνιστική)
1. Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΗΠ. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ Σάββατο 13/10/12 16:30 ΛΑΜΙΑΣ Σ., ΛΟΥΚΑΣ Ι., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ.
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε. ΑΒΙΑΣ ΓΗΠ.  ΚΤΕΛ Σάββατο 13/10/12 16:30 ΠΛΕΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΚΟΤΣΑΡΗΣ Γ., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ.
3. ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ-Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ ΓΗΠ. ΜΓΣ Σάββατο 13/10/12 16:30 ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ Ν., ΚΑΤΣΑΣ Ν.
4. Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ-ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΗΠ. ΕΠΣΜ Σάββατο 13/10/12 19:30 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Β.
5. Α.Ο. ΦΑΡΑΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ ΓΗΠ. "ΠΑΝ. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ Σάββατο 13/10/12 19:30 ΜΠΛΑΝΑΣ Γ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σ., ΒΡΥΩΝΗΣ Β.
6. Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ ΓΗΠ.  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Κυριακή 14/10/12 16:30 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ Π., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ.
7. ΠΕΤΑΛΙΔΙ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΓΗΠ. ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ Κυριακή 14/10/12 16:30 ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Π., ΛΑΜΠΙΡΗΣ Γ., ΚΟΥΤΣΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ι.
8. ΑΠΟΛΛΩΝ-Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ ΓΗΠ. Ε.Π.Σ.Μ. Δευτέρα 15/10/12 19:00 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΚΟΤΣΑΡΗΣ Γ., ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ Ν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη