google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βάσιμες ελπίδες για διατήρηση του Νοσοκομείου και μελλοντική υπεροχή του

Βάσιμες ελπίδες για διατήρηση του Νοσοκομείου και μελλοντική υπεροχή του

ΜΑΚΡΙΑ από τα φώτα της δημοσιότητας μάθαμε ότι δόθηκε η απάντηση για το μέλλον του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας για το οποίο μπορεί μεν να επιφυλάχθηκε να δώσει απαντήσεις ο αρμόδιους υπουργός υγείας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλαμάτα για τα εγκαίνια του μαγνητικού τομογράφου.
Παρά το γεγονός ότι το θέμα έθεσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας και σωστά έπραξε στέλνοντας δελτίο Τύπου για τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής με τα επιχειρήματα των φορέων της περιοχής αλλά και την λειτουργία του ως Νοσοκομείο Δωρεών, η φωνή της περιοχής ακούστηκε στον Αρκάδα πολιτικό ελπίζοντας ότι δεν θα σνομπάρει τον Μεσσήνιο στη καταγωγή Πρωθυπουργό! Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον πλησίασαν αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης ακούγοντας τα σθεναρά επιχειρήματα για το Νοσοκομείο της Δυτικής Μεσσηνίας το οποίο για λόγους εθνικούς οφείλει να μην υποβαθμιστεί και όχι για τοπικιστικά ζητήματα. Ιδίως αν αναλογιστούμε ότι σε εξέχον εκπρόσωπο μετέφερε  την άποψη σε κλειστό πηγαδάκι ότι "υπάρχουν πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται" εκλαμβάνοντας την προτίμηση για το θετικό αίτημα. Πάντως γνωρίζουν άπαντες ότι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έχει θέσει κόκκινες γραμμές για Μεσσηνιακά θέματα. Οπότε κοντός ψαλμός αλληλούια!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη