google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ- Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ.

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ- Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την συζήτηση στο Δ.Σ. για τον Καλλικράτη έδωσε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Τριφυλίας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: "Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην μη συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου του χωροταξικού ζητήματος του «Καλλικρατικού» δήμου ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κωνσταντίνος Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Πρώτον Η ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι Όργανο Διοίκησης του Δήμου δε συντάσσεται σύμφωνα με τη δημοσιογραφική ατζέντα αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες του Δήμου. Δεύτερον: Όπως έχει ήδη δηλωθεί οι συζητήσεις που γίνονται για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον «Καλλικρατικό» Δήμο και για το χωροταξικό είναι κατανοητές, οι δε προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων θα επισυναφθούν στην απάντηση του Δημάρχου προς τον Υπουργό Εσωτερικών, όπως του έχει ζητηθεί." καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη