google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνέλευση με κινητοποιήσεις για την ΑΤΕ από τους Γαργαλιάνους

Συνέλευση με κινητοποιήσεις για την ΑΤΕ από τους Γαργαλιάνους

Το θέμα της ΑΤΕ βρέθηκε στο επίκεντρο της λαϊκής συνέλευσης που συγκάλεσε η συντονιστική επιτροπή των αγροτών το βράδυ της Τετάρτης στην δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις διαμαρτυρίας τους.
Όπως αποφάσισαν μετά την συζήτηση που έγινε και τις απόψεις που κατατέθηκαν, σήμερα αντιπροσωπεία την αγροτών στις 11 το πρωί θα μεταβεί στην ΑΤΕ Καλαμάτας προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους στο ξεπούλημά της όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε αλλά και να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους, ενώ θα μεταβούν και στην Πειραιώς σε παράσταση διαμαρτυρίας.
Παράλληλα αποφάσισαν την διεύρυνση της συντονιστικής τους επιτροπής με συμμετοχή εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων και όχι μόνο από όλο το νομό, όπως και εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου για το τι σημαίνει η πώληση της ΑΤΕ. Ο αγροτικός κόσμος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στην ΑΤΕ , σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνει κατανοητό στους αγρότες ότι με το ξεπούλημα της ΑΤΕ χάνεται ο ίδιος ο αγρότης.
Σημειώθηκε ακόμη πως πρέπει να υπάρχει ένα ενωτικό κλίμα από όλους ώστε ο νόμος για το ξεπούλημα να μείνει αδρανής και η ΑΤΕ να ξαναγίνει εργαλείο για τους αγρότες. Επισημάνθηκε ότι δεν θα πρέπει να μείνει κανένας αδρανής και υπάρχει περιθώριο πέντε μηνών για να ανατραπεί αυτή η απόφαση αρκεί να υπάρχει συντονισμένος αγώνας από όλους.
Από αρκετούς εκφράστηκε η ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου για τις επιπτώσεις που έχει αυτό το ξεπούλημα, καθώς όπως ειπώθηκε πολλοί πιστεύουν ότι δεν τους αφορά, ενώ καυτηριάστηκε ότι οι περισσότεροι έχουν προτιμήσει τις πλατείες παρά να συμμετέχουν σε τέτοιες συζητήσεις και κινητοποιησεις. 'Ελευθερια'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη