google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υπό έλεγχο με τιτάνια προσπάθεια η φωτιά στον Αετό

Υπό έλεγχο με τιτάνια προσπάθεια η φωτιά στον Αετό

Από το kopanakinews
Μια φωτιά που …μόνοι μας βάλαμε, όπως κάθε χρόνο, λες και είναι έθιμο και που δυστυχώς γνωρίζουμε τους δράστες, αλλά ένα είδος …ομερτάς, κρατάει τα στόματα κλειστά.
Ο Διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων, Βασίλης Καπέλιος, που συντόνιζε την όλη επιχείρηση και αξίζει πολλά συγχαρητήρια – όπως και οι πυροσβέστες του- την …περίμενε και είχε βάλει να περιπολεί στην περιοχή μοτοσυκλετιστής.
Το ίδιο έχει κάνει και σε άλλη περιοχή που περιμένει να ξεσπάσει πυρκαγιά αυτές τις ημέρες. Η κατάρα της σιωπής για εγκλήματα που γίνονται σε μικρές – κλειστές κοινωνίες. Όμως αν ο άνεμος άλλαζε φορά και καιγόντουσαν μερικά σπίτια, να άρχιζε το κελάηδημα.
Λεπτομέρειες ίσως αναρτήσω αργότερα -περιμένω κάποια βιντεάκια- τώρα να αναφέρω μόνο δυο πραγματάκια. Την συμβολή του Αντιδημάρχου Αετού Γιάννη Μερκούρη στην όλη επιχείρηση και στην βοήθεια του Χρήστου Δριμή που είχε ανεβεί με την τσάπα του και πήρε μέρος στην κατάσβεση -όπως και άλλοι συμπολίτες μας, αλλά δεν έχω στην διάθεσή μου τα ονόματά τους- ο οποίος υπέδειξε στις πυροσβεστικές δυνάμεις τον κατάλληλο δρόμο για να φτάσουν στις εστίες της φωτιάς.
Στις μία το πρωί, ο κ. Καπέλιος κατέβηκε από τα μέτωπα της φωτιάς και μας ενημέρωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Κάποιες μικρές αναζωπυρώσεις δεν πρέπει να μας ανησυχούν, όμως για 4-5 ημέρες θα είναι σε επιφυλακή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη