google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μόνο οι νόμιμοι αλλοδαποί στην Ελλάδα λέει η κοινή γνώμη για την εγκληματικότητα

Μόνο οι νόμιμοι αλλοδαποί στην Ελλάδα λέει η κοινή γνώμη για την εγκληματικότητα

ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ και εξοργισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κυπαρισσία για τα κρούσματα εγκληματικότητα που καθημερινά παρουσιάζονται στη περιοχή με διαρρήξεις σε καταστήματα μέχρι καφενεία από αλλοδαπούς δράστες οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν συλλαμβάνονται. Μάλιστα τελευταία το κακό παράγινε με αθίγγανους που δεν διστάζουν ακόμα και στην λαική αγορά του Σαββάτου να ελαφρύνουν τα πορτοφόλια ανύποπτων πολιτών με διάφορα προσχήματα...
Σε ότι αφορά τα κρούσματα ο κ. Θανάσης Γεωργακόπουλος μας είπε ότι "πρέπει τώρα η Κυβέρνηση να πάρει μέτρα ώστε οι μόνο οι νόμιμοι αλλοδαποί να μείνουν στη χώρα μας εφόσον διαθέτουν όλα τα έγγραφα και οι υπόλοιποι να επιστρέψουν επιτέλους στη πατρίδα τους, κινδυνεύουμε από τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι ευθύνονται για παραβατική συμπεριφορά, η Τριφυλία έχει χτυπήσει κόκκινο και περιμένουμε να προστατευθούμε από τους αρμόδιους φορείς όταν ξέρουμε σε χωριά και στο κέντρο της Κυπαρισσίας πρόσφατα άνοιξαν αρκετά καταστήματα οπότε θεωρώ ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη" για να προσθέσει ότι "φοβόμαστε το βράδυ και αναρωτιέμαι πως μπορεί η Αστυνομία όταν έχει ένα άτομο με το περιπολικό να βγει περιπολία ποιος θα το προστατέψει από οποιοδήποτε περιστατικό και για αυτό παρακαλούμε τον υπουργό Προστασίας Πολίτη να κάνει την δουλειά του για την Τριφυλία".
Παράλληλα εκτίμησε ότι 'αν θέλει ο υπουργός Οικονομικών να πληρώνουμε τους φόρους μας όπως εγώ που έχω 9 παιδιά παρακαλώ θα πρέπει πρώτα να πληρώνουν οι νόμιμοι αλλοδαποί οπότε δεν υπάρχει ισονομία στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία μας".
Ο κ. Δημήτρης συμπλήρωσε ότι "κάποτε κοιμόμαστε με ανοικτά παράθυρα και στρωματσάδα και τώρα κοιμόμαστε με κλειστά παράθυρα και αμπαρωμένες πόρτες οπότε θέτουμε το ερώτημα τι πρέπει να γίνει αν μπορούν οι αρμόδιοι να μας εξηγήσουν γιατί παραμένουν στη χώρα μας αλλοδαποί εγκληματίες στις περισσότερες περιπτώσεις" για να υπογραμμίσει ότι "οι κύριοι αρμόδιοι της Αθήνας πρέπει να κάνουν κάτι γιατί πληρώνονται από τον ελληνικό λαό". Κατέληξε λέγοντας ότι "είμαστε φοβισμένοι ως πολίτες και οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και επιτέλους να ελέγξουν όλα τα καταστήματα της Τριφυλίας που δουλεύουν όλοι οι ανασφάλιστοι αλλοδαποί από Ρουμάνοι μέχρι Βούλγαροι όπως προβλέπει ο Νόμος" για να εξηγήσει ότι "φόρους πρέπει να πληρώνουν όλοι".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη