google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρεμιέρα Κυπέλλου για τον Α.Ο.Κ. με ισοπαλία απέναντι στην Δόξα Καλαμάτας

Πρεμιέρα Κυπέλλου για τον Α.Ο.Κ. με ισοπαλία απέναντι στην Δόξα Καλαμάτας

ΜΕ ισοπαλία η οποία δεν ήταν και τόσο καλοδεχούμενη ξεκίνησε η 2η φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Α.Ο.Κυπαρισσίας στην φετινή του πρεμιέρα απέναντι στην Δόξα Καλαμάτας να ολοκληρώνει τον αγώνα με 1-1 αφήνοντας μέτριες εντυπώσεις. Οι οποίες είναι δικαιολογημένες αφού ακόμα δεν έχει συγκροτηθεί το ρόστερ της ομάδας καθώς υπολείπονται οι οριστικές μεταγραφές με εξαίρεση το νέο παίκτη που αποτελεί το 10άρι και ονομάζεται Χρονόπουλος ενώ προ ωρών απέκτησε τον Κυπαρισσιώτη Γιώργο Ανδρεόπουλο ο οποίος αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Δ Εθνική κατηγορία.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό περιεχόμενο στο πρώτο ημίχρονο κοντά στο 34 μετά από φάουλ κοντά στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων η Δόξα εκμεταλλεύθηκε τα κενά κάνοντας το 0-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, ενώ ο ΑΟΚ με τους Συγγέρη και Μαργαρώνη προσπάθησε να διαπεράσει την άμυνα των αντιπάλων παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στο 36 και κοντά στο 42 καθώς εμφανίστηκαν συγκροτημένοι. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Κ. φούλαρε με όλες τις δυνάμεις του κατορθώνοντας τελικά κοντά στο 76 να κάνει το 1-1 μετά από πλασέ του Μανδραπήλια και με την βοήθεια των Παναγιωτακόπουλου για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Ο Προπονητής Τάκης Παναγόπουλος που θα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο τιμόνι της Ομάδας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τις επόμενες κινήσεις του τοπικού ομίλου και μάλλον θα χρειαστεί νέος τερματοφύλακας αλλά και ισχυρή δόση στην επίθεση με το σέντερ φόρ να απαιτείται ακόμα περισσότερο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη