google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιορτή Μπάμιας αλλά με Τουρνουά 3Χ3 στους Αρμενιούς...

Γιορτή Μπάμιας αλλά με Τουρνουά 3Χ3 στους Αρμενιούς...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ για την προετοιμασία της Γιορτής ΜΠΑΜΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου στους Αρμενιούς Κυπαρισσίας με εξαιρετικές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι κάτοικοι και ο Σύλλογος των αποδήμων. Στο νέο διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από τις εκλογές του Φεβρουαρίου, ανέδειξε νέους σε ηλικία συντοπίτες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές ή απόφοιτοι της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι με μεγάλο μεράκι ασχολούνται με τα κοινά του Συλλόγου και φυσικά με την εκδήλωση του ερχόμενου Σαββάτου.
Μία από τις μεγάλες προκλήσεις του νέου διοικητικού Συμβουλίου, είναι η συνέχιση του επιτυχημένου έργου του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά η συνέχιση της δεκαετούς επιτυχημένης γιορτής Μπάμιας στο δημοτικό Διαμέρισμα.
Στα πλαίσια της "Γιορτής της Μπάμιας", που θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου, κατόπιν απόφασης του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων, την Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 17.00, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο των Αρμενιών, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο "3 x 3" τουρνουά basket για παιδιά ηλικίας 12-14 και 14-18 με ελεύθερη συμμετοχή για τους μικρούς φίλους του χωριού μας αλλά και των γειτονικών χωριών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη