google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ξεκίνησε με αγιασμό, δοκιμάζει τον 18χρονο Καραπετιάν του Αίαντα!

Ξεκίνησε με αγιασμό, δοκιμάζει τον 18χρονο Καραπετιάν του Αίαντα!

Διεξήχθη η επίσημη "πρώτη" της Εράνης, με το καθιερωμένο αγιασμό, από τον φίλαθλο-ιερέα πατήρ Γεώργιο Καλύβα, καθώς τελέσθηκε στις 6 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε σε όλους όσοι από τους πάικτες παραβρέθηκαν, στον προπονητή και τους παράγοντες υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Το παρών, εκτός από τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ και τον προπονητή Θοδωρή Ανδριόπουλο, έδωσε και η νέα διοίκηση του συλλόγου.
Επίσης, οι διοικούντες και ο κ. Ανδριόπουλος καλωσόρισαν τους αθλητές στο γήπεδο, και αφού παρέλαβαν το αθλητικό υλικό, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου πραγματοποίησαν προπόνηση.
Το "παρών" έδωσαν οι παλιοί Κώστας Καραχάλιος, Παναγιώτης Καραχάλιος, Θανάσης Γκίνος, Σταύρος Γιάννης, Παναγιώτης Κώτσος, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Νίκος Κόλλιας, Βασίλης Αθανασόπουλος, Αντώνης Σταθόπουλος, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, Χαράλαμπος Νικολόπουλος, οι νεοαποκτηθέντες Κώστας Λυμπερόπουλος, Λυκούργος Ν. Ανδρώνης, Στέλιος Διαμαντόπουλος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και οι νεαροί που προέρχονται από τη Νίκη Πλάτης Αλέξανδρος Αδαμόπουλος, Σπύρος Αντωνόπουλος, Χρήστος Παρασκευόπουλος, Δημήτρης Γαλανόπουλος Γιώργος Λινάρδος, Ακης Μιχαλακόπουλος.
ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ KARAPETYAN SEROZH...
Στην απογευματινή προπόνηση δοκιμαστικά συμμετείχε και ο 18χρονος μέσος Karapetyan Serozh από τον Αίαντα Καλαμάτας. Ο τελευταίος φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Αίαντα, σημείωσε και έξι τέρματα, ενώ το φετινό καλοκαίρι είχε δοκιμαστεί στο Βύζαντα Μεγάρων και στον Ηλυσιακό, αλλά η μετεγγραφή του δεν ολοκληρώθηκε καθώς είχαν κλείσει οι θέσεις των επαγγελματιών.
Τέλος, οι διοικούντες την Εράνη, συνεχίζουν την αναζήτηση και δοκιμή νέων παικτών, από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, για την ενίσχυση του ρόστερ ώστε να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας, καθώς την τελευταία 25ετία έχει καθιερωθεί ως πολυνίκης του θεσμού που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη