google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΆΦΥΛΑΚΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ' ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΆΦΥΛΑΚΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ' ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟ βιβλίο του άξιου συγγραφέα Θεόδωρου Σταυριανόπουλου με τίτλο 'Αφύλακτες διαβάσεις' παρουσιάστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία σε μια πολιτιστική εκδήλωση παρουσία ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, των γραμμάτων και πολιτών υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ελλήνων Συγγραφέων.
Το έργο του άρτιου χειριστή του λόγου Θεόδωρου με αρκετά ποιητικά μηνύματα αντλώντας πολυεπίπεδες εικόνες της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας προλόγισε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας σε μια ενδελεχή παρουσίαση του βιβλίου με βαθυστόχαστους λόγους τους οποίους μετέφερε στον ακροατή. Στον σταθερό ειλικρινή λόγο του συγγραφέα στάθηκε ο κ. Κόλλιας ο οποίος όπως τόνισε έχει πλούσια δράση "με κοινωνικό, αυτοδιοικητικό και περιφερειακό λόγο λόγω της ιδιότητάς του ως περιφερειακός σύμβουλος αλλά κυρίως ως άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την απτή πραγματικότητα με λέξεις που ακουμπούν στο συναίσθημα του πολίτη". Ιδιαίτερα άρεσε στον Δήμαρχο Τριφυλίας η φράση που συμπεριλαμβάνεται σε ένα ποίημα με στόχο "στη κοινωνία των πολιτών κάποιοι απολαμβάνουν την βόλεψή τους με το σπίτι της λογικής σας να μοιάζει σαν μπροντέλο". Ο ομιλητής απήγγειλε στίχους από ποιήματα και τον εισαγωγικό λόγο του βιβλίου αναλύοντας τον βαθυστόχαστο πολιτικό, κοινωνικό, λυτρωτικό και αληθινό λόγο του συγγραφέα μαζί με αποφθέγματα που εξιστορούν μεγάλες αλήθειες όπως η φράση που αναλύθηκε αρκετά που αναφέρει ότι "βασικό αξεσουάρ της ζωής σου ο διαμεσολαβητής της βόλεψής σου". Με ένα πολιτικό και κοινωνικό λογο που αφυπνίζει συνειδήσεις και ελπίζοντας τον ίδιο τον Έλληνα. όπως τονίστηκε η λύτρωση έρχεται μέσα από ιστορίες αληθινής πραγματικότητα στο γίγνεσθαι του αύριο.
Στην εκδήλωση εκτός από αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους όπως Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου έδωσαν το παρών ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος, ο συγγραφέας Ηλίας Τσιμπλής, ο Διευθυντής του Λυκείου Κυπαρισσίας Βαγγ. Αντωνόπουλος αλλά και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τους ομιλητές ενώ στο τέλος ακολούθησε ένα μικρός μπουφές για τους προσκεκλημένους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη