google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η υγεία στο επίκεντρο επισκέψεων σε Φιλιατρά και Πύλο

Η υγεία στο επίκεντρο επισκέψεων σε Φιλιατρά και Πύλο

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 25/07/2012 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος στο Κ.Υ Πύλου προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών της κτιριακής και ηλεκτρομηχανολογικής αναβάθμισης του Κέντρου.
Ως γνωστό το παραπάνω έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ τους τελευταίους μήνες συνολικού προϋπολογισμού 234.000 ευρώ και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.
Στην συνέχεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστωρος Κο Δημήτρη Καφαντάρη όπου και συζητήθηκαν όλα τα θέματα υγείας που αφορούν την περιοχή. Το θέμα της Ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, την κατασκευή των δύο Περιφερειακών Ιατρείων Μεθώνης και Βλαχόπουλου, τις εργασίες αναβάθμισης του Κ.Υ. Πύλου, την κάλυψη των Περιφερειακών ιατρείων από Ιατρικό Προσωπικό.
Η συνάντηση επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία των δύο πλευρών.
Χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου δήλωσε:
«Για την Διοίκηση του Νοσοκομείου η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί βασικό συνεργάτη και ουσιαστικό συντελεστή κάθε δημιουργικής προσπάθειας στον Τομέα της Υγείας. Η υγεία είναι υπόθεση Όλων μας. Δύο χρόνια τώρα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη έχουμε οικοδομήσει μία στενή και ουσιαστική συνεργασία που τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά. Ενδεικτικά αναφέρω τις εργασίες στο Κ.Υ. Πύλου, την ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής των δύο Περιφερειακών Ιατρείων Μεθώνης και Βλαχόπουλου, την λύση στα προβλήματα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης κ.λ.π.
Οφείλω να του εκφράσω θερμές ευχαριστίες.»
Τέλος ο Διοικητής του Νοσοκομείου επισκέφθηκε το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών όπου είχε συνάντηση με το προσωπικό της δομής και ενημερώθηκε για προβλήματα που τους απασχολούν
από: Επίσκεψη Μπέζου σε Φιλιατρά και Πύλο! | FILIATRA-NET

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη