google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνελήφθη 64χρονος στην Τριφυλία για καλλιέργεια χασίς

Συνελήφθη 64χρονος στην Τριφυλία για καλλιέργεια χασίς

Συνελήφθη, σε τοπική Κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, ένας 64χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σε αγροτική τοποθεσία «Σταμνίτσα» του Δημοτικού Διαμερίσματος Μουρατιάδας Δήμου Τριφυλίας , είχε εντοπιστεί την 16-6-2012, φυτεία με (24) δενδρύλλια κάνναβης. (Σχετικό το από 17-06-2012 Δελτίο Τύπου μας).
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Αττικής, προέκυψε ότι εμπλέκεται ο 64χρονος στην καλλιέργεια των παραπάνω δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος και συνελήφθη, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, καθόσον εκδόθηκε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει. Ο 64χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Κυπαρισσίας. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη