google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ..

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ..

Πριν τη συζήτηση του προυπολογισμού διεξήχθη η 10η συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν στην ημερήσια διάταξη του Δήμου είναι τα ακόλουθα:
Έγινε η οριστική παραλαβή μελέτης του έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ, τ. ΔΗΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» με το ποσό των 60.000 ευρώ με το έργο να ολοκληρώνεται σε ελάχιστες ημέρες ενώ σκοπός του Δήμου είναι να υπάρξει συνολική παρέμβαση στο μέλλον για την περιοχή. Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Αντικατάσταση φρεατίων ομβρίων», Δ.Ε. Φιλιατρών μετά από εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου καθώς το έργο ήταν σε εξέλιξη αρκετό καιρό ενώ έγινε και η Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Πεζοδρομίων», Δ.Ε. Φιλιατρών. Με τον ίδιο τρόπο προχώρησε η Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών», Δ.Ε. Φιλιατρών, η Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ανόρυξη Γεώτρησης», Δ.Ε. Φιλιατρών καθώς και η Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου», Δ.Ε. Φιλιατρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη