google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανοικτή Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Δήμου Τριφυλίας

Ανοικτή Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Δήμου Τριφυλίας

Ανοικτή Επιστολή
Προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Τριφυλίας
Αγαπητέ Κύριε Τσίγγανε.

Παρακολούθησα μέσω του διαδικτύου την εισήγησή σας (ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων) στην 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.
Διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος : «Χωρίς όραμα και φτωχότερο από πέρυσι» το τεχνικό πρόγραμμα, στην αρχή πίστεψα ότι είναι ένας αυθαίρετος, υπερβολικός τίτλος των διαχειριστών της ιστοσελίδας. Όμως έκπληκτος διαπίστωσα ότι ο τίτλος αυτός δίδεται από εσάς!
Τι λέτε με λίγα λόγια με τον πλέον επίσημο τρόπο: «Η Πόλις εάλω …». Κανένα έργο δεν είναι δυνατόν να εκτελεστεί στο Δήμο Τριφυλίας, καμία παρέμβαση δεν θα πραγματοποιηθεί ώστε να βελτιώσει την άθλια κατάσταση των Πόλεων και των Χωριών, οι κάτοικοι (δημότες η μη) δεν πρέπει να ελπίζουν σε τίποτα!
Έτσι για ένα ακόμη χρόνο η Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, οι Γαργαλιάνοι και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, θα παραμείνουν χωρίς δρόμους, χωρίς φωτισμό, χωρίς πλατείες, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς κάδους απορριμμάτων, χωρίς απορριμματοφόρα, χωρίς, χωρίς, χωρίς…
Το μήνυμα που στέλνετε στους Πολίτες του Δήμου Τριφυλίας είναι σαφές και ξεκάθαρο: «Μην περιμένετε τίποτα, μην ελπίζετε σε τίποτα, τα πάντα γύρω μας έχουν καταρρεύσει και ο καθένας από εσάς κάνετε ότι σας φωτίσει ο Θεός…!!»
Κύριε Αντιδήμαρχε.
Ασφαλώς η τοποθέτησή σας δεν είναι προσωπική… Είναι η επίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής που εσείς ως αρμόδιος και υπεύθυνος αναλάβατε το βάρος να μεταφέρετε στη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Όμως επειδή γνωρίζω το ήθος, την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή σας, επειδή ασφαλώς διαισθάνεστε και το βάρος του ονόματος που φέρετε, επειδή ασφαλώς έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, επειδή ασφαλώς οι πολιτικές σας φιλοδοξίες δεν εξαντλούνται έως τη θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου Τριφυλίας θα περίμενα μεγαλύτερη γενναιότητα από εσάς. Θα περίμενα δηλαδή στο τέλος της εισήγησης σας να ζητήσετε συγνώμη από τους Δημότες που σας εμπιστεύτηκαν και να υποβάλλετε τη παραίτησή σας από τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων !Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καθόλου δεν σας τιμά να συνεχίζετε να παριστάνετε τον Αντιδήμαρχο Έργων μετά την δημόσια ομολογία σας ότι αδυνατείτε να προσφέρετε οτιδήποτε στους συνδημότες σας.
Υ.Γ
Κύριε Τσίγγανε ασφαλώς τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο εσάς προσωπικά.
Αφορούν και τους άλλους αιρετούς που άφησαν τις Πόλεις γυμνές και ανυπεράσπιστες.
Δεν απευθύνομαι προς τον κ. Δήμαρχο γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε «διατελεί εν πλήρη συγχύσει αθώος …» όπως λέει ο πατριώτης μας Μιχάλης Κατσαρός.
Aπό το Δημοσίαιτο

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη