google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνεργασία Δήμου και Νοσοκομειου για τα περιφερειακά ιατρεία

Συνεργασία Δήμου και Νοσοκομειου για τα περιφερειακά ιατρεία

Η συνεργασία Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και Δήμου Τριφυλίας για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των Περιφερειακών Ιατρείων ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του δημάρχου Κώστα Κόλλια και του υποδιοικητή του νοσοκομείου Πάνου Μπόζου στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας.
Στόχος είναι να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και συνδέσεις Ιντερνετ σε όλα τα Περιφερειακά Ιατρεία ώστε να είναι δυνατή η ηλεκτρονική συνταγογράφηση από τους αγροτικούς ιατρούς.
Από την πλευρά της η δημοτική αρχή υποσχέθηκε την υποστήριξη σε αυτή την προσπάθεια στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών του δήμου. Έτσι θα προσφέρει ηλεκτρονικούς υπολογιστές που σήμερα είναι ανενεργοί και δεν χρησιμοποιούνται, όπως και ό,τι άλλο υλικό χρειαστεί (π.χ. εκτυπωτές) από αυτούς που έχει την δυνατότητα να διαθέσει.
Από την πλευρά του νοσοκομείου γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί η πρόσβαση στο Ίντερνετ στα Περιφερειακά Ιατρεία όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Η αρχή έχει γίνει από τα μεγαλύτερα χωριά και ήδη έχουν εξοπλιστεί ηλεκτρονικά τα Περιφερειακά Ιατρεία Δωρίου, Κοπανακίου, Σιδηροκάστρου, Σπηλιάς, Αρμενιών, Πύργου και Χώρας. eleftheria

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη