Οι οφειλές των πρώην Δήμων στην Οικονομική επιτροπή...

Η 2η συνεδρίαση της χρονιάς πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 13-02-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.30 μ.μ. για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:1) Ψήφιση οφειλών υποχρεωτικών δαπανών
2) Ψήφιση οφειλών παρελθόντων ετών
3) Έγκριση εντάλματος προπληρωμής ποσού 1.020,90 ευρώ (συμπερ.ΦΠΑ) για την εξόφληση δαπάνης που αφορά την κατοχύρωση «domain name» και την εκμίσθωση «cloud server» της ιστοσελίδας του Δήμου Τριφυλίας.
4) Ορισμός δικηγόρου για χειρισμό υπόθεσης οικειοποίησης κοινοχρήστου οδού στην Τ.Κ. Χριστιανουπόλεως (αρ. 5/12-12-2011 απόφ. Τ.Κ. Χριστιανουπόλεως)
5) Ορισμός δικηγόρου για άσκηση εφέσεως κατά της αριθ. 56 /2011 αποφάσεως Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας και κατά των εναγόντων Αικ. Σάμπαλη και λοιπών.
6) Συμψηφισμός του ποσού των 328,00 ευρώ, που αφορά πληρωμή δαπάνης Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) για το Δημοτικό ακίνητο «Κληροδότημα Κοκκώνη» (Δ.Κ. Γαργαλιάνων) στην καταβολή ενοικίου μηνός Φεβρουαρίου 2012.
7) Αίτηση Καμπούκου Κων/νου του Μιλτιάδη α) για λύση μίσθωσης και παράδοση του Τουριστικού Περιπτέρου στη θέση «Κεφαλόβρυσο» Τ.Ε. Αετού, λόγω αδυναμίας διατήρησης της λειτουργίας του και β) μείωση κατά 50% των οφειλομένων μισθωμάτων.
8) Ορισμός δικηγόρου για νομική υπεράσπιση του Δήμου επί της μήνυσης που έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας κατά της Παπαδοπούλου Άννας, για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου στην Τ.Κ. Κοπανακίου.
9) Ισολογισμός- Απολογισμός, οικ.έτους 2010, του τέως Δήμου Γαργαλιάνων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια