google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κόλλιας...πάνω από όλα άνθρωπος χωρίς κομματικές παρωπίδες...

Κόλλιας...πάνω από όλα άνθρωπος χωρίς κομματικές παρωπίδες...

ΜΠΟΡΕΙ ο Δήμαρχος Τριφυλίας να δηλώνει πρώην συνδικαλιστής αλλά παραμένει στο πλευρό των εργαζομένων και των πολιτών αποδεικνύοντας ότι ως τοπικός άρχοντας δεν έχει παρωπίδες και είναι φιλολαική προσωπικότητα. Αυτό δεν του το αμφισβητεί κανένας γιατί από όσο γνωρίζουμε είναι πάνω από όλα κοντά στους επικεφαλής των παρατάξεων με πράξεις και όχι με τα λόγια. Φυσικά η υπομονή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. αστείρευτη δεχόμενος την κριτική από όλους ακόμα και από την ιστοσελίδα μας για το καλό του τόπου μας.. Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός τον..αιχμαλώτισε κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος της συνεδρίασης του Δ.Σ. να αγοράζει...κουπόνια υποστήριξης του ΚΚΕ από τον επικεφαλής της Λαικής συσπείρωσης και ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σαράντο Κουκούμη και να εισφέρει όταν του ζητηθεί.
Αν μη τι άλλο ο πολιτικός πολιτισμός αλλά και η στήριξη είναι αποδεκτή αν αναλογιστούμε ότι ο Κουκούμης πολλές φορές ασκεί σκληρή αντιπολίτευση στην πλειοψηφία αλλά με τρόπο! Ίσως αποδεικνύει η φωτό που δημοσιεύουμε ότι οι δημόσιοι άνδρες είναι κοντά στο πολίτη και δεν έχουν κομματικά στεγανά! Εξάλλου ο ίδιος είχε αναφέρει ότι όπου χρειαστεί θα δώσουμε λύσεις ακόμα και αν είναι ριζοσπαστικές....Μακάρι κ. Κόλλια να το έκαναν κι άλλοι..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη