Επιστολή για το δίκτυο ύδρευσης στα Φιλιατρά

ΕΠΙΣΤΟΛΗ για το φλέγον θέμα επιτάχυνσης των έργων της ύδρευσης Φιλιατρών έστειλε στο Περιφερειάρχη ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Φιλιατρών αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι:
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη διότι με απόφασή του εντάχθηκε το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου ύδρευσης των Φιλιατρών στο Ε.Σ.Π.Α. προϋπολογισμού 755.000,00 ευρώ.
Προ μηνός που τον επισκέφθηκα στο γραφείο του στην Τρίπολη, μας υποσχέθηκε ότι θα εντάξει το σημαντικό αυτό έργο στο Ε.Σ.Π.Α. Πρόκειται για την αντικατάσταση 7.758 μέτρων δικτύου ύδρευσης σε συνέχεια αυτού που είχε εκτελεσθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Στα 7.758 μέτρα που αναφέρεται το νέο έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ» τα 800 περίπου μέτρα αφορούν αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή προς πλατεία με πολυαιθυλένιο.
Όπως φαίνεται ο κ. Περιφερειάρχης ετίμησε την υπόσχεσή του και θα εκτελεσθεί αυτό το σημαντικό και πολυπόθητο έργο για την πόλη μας. Με αυτό το έργο ολοκληρώνεται πλέον η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης για όλη την πόλη.
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά τον κ. Περιφερειάρχη καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας για την πολύτιμη συμβολή της.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΜΟΣ
Share on Google Plus

About kyparissiotis