google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Π.Α.Ο. Καλονερού στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης'

Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Π.Α.Ο. Καλονερού στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης'

Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ προσκαλεί τους φίλους του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης' στην παραλία Κυπαρισσίας. Παρών θα είναι το Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ έχουν προσκληθεί αθλητικά σωματεία, εκπρόσωπος από την Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού ενώ το παρών αναμένεται να δώσει η νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και φίλοι του Συλλόγου σε μια βραδιά όπου θα απονεμηθεί και το Χρυσό φλουρί της χρονιάς στον τυχερό που θα το ανακαλύψει.
Στην λιτή εκδήλωση που πραγματοποιείται χορηγός της είναι το Ξενοδοχείο '΄Κανελλάκης' στην Κυπαρισσία το οποίο ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. καθώς και τα καταστήματα που συμβάλλουν στην μικρή γιορτή, ενώ να τονίσουμε ότι η βραδιά θα κλείσει με ευχές και ανταλλαγή δώρων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη