google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μετά το 1-1 στο ημίχρονο έχασε ο ΑΟΚ 2-1 από τον Μελιγαλά

Μετά το 1-1 στο ημίχρονο έχασε ο ΑΟΚ 2-1 από τον Μελιγαλά

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε για μια ακόμη αγωνιστική ο Εθνικός Μελιγαλά που επικράτησε με 2-1 της Κυπαρισσίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το χρυσό τρίποντο με γκολ του Στάθη Θανόπουλου στις καθυστερήσεις. Από την άλλη, η Κυπαρισσία προηγήθηκε είχε και δοκάρι άλλα μέχρι εκεί αφού στο τέλος έχασε.
Το φιλμ του αγώνα…
Στο 8′ ο Λυδιώτης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα πέρασε από το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 36′ ο Θανόπουλος έκανε το σουτ έδιωξε ο Μπέλι και στην επαναφορά ο Μουρούσιας με νέο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 65′ ο Παναγιωτακόπουλος έκανε την σέντρα, ο Κουρκουμέλης έπιασε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Χριστόπουλου.
Στο 92′ ο Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε το δυνατό πλάγιο, ο Μακρυνιώτης έπιασε την γυριστή κεφαλιά και ο Θανόπουλος στην συνέχεια με προβολή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Δέδες, Κανελλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μακρυνιώτης, Τσώνης (60′ Ντονάς), Καραντζούλιας (85′ Παναγιωτόπουλος), Διακουμής (50′ Βιδάκης), Μουρούσιας, Θανόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Γεωργαλής, Μπεγκλεντζής, Γαργαρώνης, Μαργαρώνης, Μανδραπήλιας (90′ Σταμματογιαννόπουλος), Μιτρόφ (80′ λ.τρ. Γκρέτσας), Κουρκουμέλης, Σιγιέρης (65′ Κιουτάκ), Λυδιώτης, Παναγιωτακόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη