google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μεγάλη προσφορά στο Ειδικό σχολείο των Φιλιατρών

Μεγάλη προσφορά στο Ειδικό σχολείο των Φιλιατρών

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι αυτές τις δύκσολης οικονομικής πορείας οι ιδιώτες μπορούν να βοηθήσουν τις υποδομές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το έχουν αποδείξει στην περιοχή μας όσο και στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας κάνοντας πράξη τον εθελοντισμό.
Για τον λόγο αυτό ευχαριστήρια επιστολή με αφορμή της χορηγία του κ. Κωνσταντακόπουλου για ένα ειδικό σχολείο που είναι μοναδικό στην Τριφυλία αποτελεί είδηση όπως και όλες οι ενέργειες που βλέπουμε κατά καιρούς σε νοσοκομεία, στο χώρο της τέχνης, σε σχολεια και αλλού. Η Επιστολή που δημοσιοποίηθηκε δεν αφήνε περιθώρια σχολίων και αναφέρει ότι:
"Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών ,
οι μαθητές και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Σχολείου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες , προς τον κύριο Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για την ευγενική χορηγία του προς το σχολείο μας, προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες διαδικασίες για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχαλακοπούλου Γρηγορία'.

Μακάρι να είχαμε ανάλογα παραδείγματα στο μέλλον. Να μην ξεχάσουμε ότι οι δωρεές αυτές δεν χρονοτριβούν όπως συμβαίνει στα δημόσια έργα αλλά εκπληρώνονται άμεσα και αυτό για εμάς λέει πολλά...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη