google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σεμινάριο Ισπανικής γλώσσας στο ΟΓΕΕΚΑ 'Δήμητρα'

Σεμινάριο Ισπανικής γλώσσας στο ΟΓΕΕΚΑ 'Δήμητρα'

Την Ισπανική γλώσσα και κουλτούρα ξεκίνησαν να διδάσκονται οι δεκαεννέα παραγωγοί θερμοκηπιακών καλλιεργειών από την Κυπαρισσία, που θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αλμερία της Ισπανίας.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με ευθύνη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας.
Τα μαθήματα που θα διαρκέσουν συνολικά 15 ώρες αφορούν κυρίως τη γλωσσική προετοιμασία των συμμετεχόντων στην Ισπανική γλώσσα και περιλαμβάνουν βασικές έννοιες και ορολογία θερμοκηπιακών καλλιεργειών. Την ευθύνη της γλωσσικής προετοιμασίας ανέλαβε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Μπουρτσουκλή» από την Τρίπολη με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Λεμπέκου Νάνσυ.
Με την διεξαγωγή της γλωσσικής προετοιμασίας ξεκίνησε και επίσημα η φάση της υλοποίησης του Σχεδίου, που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και το οποίο διαχειρίζεται το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, και συγκεκριμένα η δράση Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (Leonardo Da Vinci), που αφορά την κινητικότητα ατόμων σε συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση ( PLM Mobility).
Στην έναρξη των μαθημάτων παραβρέθηκε και ο Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας κ. Παρασκευόπουλος Αντώνιος, ο οποίος παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το μάθημα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη