google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καραμπινάτο σκάνδαλο εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ στην ΑΤΕ Κυπαρισσίας

Καραμπινάτο σκάνδαλο εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ στην ΑΤΕ Κυπαρισσίας

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ σκάνδαλο στο οποίο μπορει να επμπλέκονται περισότερο από 2 άτομα εξελίσσεται μετά τον έλεγχο που διεξάγουν επιθεωρητές στην ΑΤΕ Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το κλιμάκιο των επιθεωρητών της Αγροτικής διαπίστωσε ότι υπάρχουν περίεργες κινήσεις λογαριασμών από μερικά άτομα με χρήματα που απουσίαζαν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι οποίοι ήταν μεγαλοκαταθέτες. Το πόρισμα που θα κατατεθεί επίσημα στη Εισαγγελία σύμφωνα με πληροφοριες θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες και από τότε θα ζητηθεί συνδρομή της Αστυνομίας. Η υπόθεση με αναλήψεις μεγάλων ποσών σύμφωνα με τις ίδες πηγές αφορούν τουλάχιστον 12 άτομα, με ποσά που αγγίζουν ή ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.
ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ
Ενας γνωστός επιχειρηματίας από τη Κυπαρισσία μιλώντας στην 'ΦΩΝΗ' δήλωσε ότι ενημερώθηκε την Παρασκευή απο τα κεντρικά της τράπεζας για ανάληψη μεγάλου ποσού που ξεπερνούσε τις 50.000 περίπου και έλαβε την διαβεβαίωση ότι το ποσό θα αποκατασταθεί καθώς ο ίδιος φέρεται να είχε υπογράψει μόνο για διαδικασία που αφορά την κατάθεση τόκων και όχι αναλήψεων στο ποσό αυτό. Μας δήλωσε ότι η τράπεζα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διαλευκανθεί η υπόθεση πλήρως. Το συνολικό ποσό εικάζεται ότι ξεπρνά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ήδη το βάρος πέφτει στις συναλλαγές το πείμαχο χρονικό διάστημα και τις υπογραφές των πελατών.
Την ίδια ώρα αναζητήθηκε η Διευθύντρια της ΑΤΕ η οποία δήλωσε ασθένεια ενώ μετέβη με ταξί στην Αθήνα όπου χάνονται τα ίχνη της. Πάντως οι υπάλληλοι της τράπεζας αλλά και συγγενικά πρόσωπα της διευθύντριας δίνουν καταθέσεις στους επιθεωρητές προκειμένου να ξεμπλέξει το κουβάρι της ιστορίας καθώς ουδείς γνωρίζει αν έχουν γίνει οικονομικές ατασθαλίες οι οποίες ενέχουν και περιπτώσεις πλαστροπροσωπιίας. Ολα τα ενδεχόμενα θεωρούνται ανοικτά μέχρι αυτή την ώρα ενώ καμία εξαφάνιση προσώπου δεν έχει δηλωθεί στην Αστυνομία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη