google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πάλεψε γερά ο Α.Ο.Κ στη β φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας

Πάλεψε γερά ο Α.Ο.Κ στη β φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ δυνατά μέχρι το τέλος να κάνει την διαφορά αλλά δεν το κατάφερε για την β φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας ο Α.Ο. Κυπαρισσίας κόντρα στον Τέλλο Άγρα στο απογευματινό παιχνίδι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας το οποίο θύμιζε αγωνιστική μεγάλης κατηγορίας με αρκετό κόσμο στις κερκίδες.
Ο Τάκης Παναγόπουλος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τις επιλογές του ενόψει του Πρωταθλήματος καθώς στο ημίχρονο η κιτρινόμαυρη ομάδα έχανε με 1-2 και έκανε μεγάλη διαφορά ισοσκελίζοντας το...ταμείο στο 3-3 αλλά από λάθη στην άμυνα το σκόρ κατέληξε στο 3-4 καθώς οι αντίπαλοι ήταν τυχεροί προς το τέλος παρά την σθεναρή αντίσταση της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τέρματα για τον ΑΟΚ σημείωσαν με εκπληκτικά πλασέ και έξοχες ενέργειες ο Γεωργαλής στο 36ο λεπτό όταν αξιοποίησε φάση στην αντίπαλη εστία, ο Σούμπουλι στο 61ο λεπτό μετά απο κεφαλιά και η παλιά δόξα του ΑΟΚ που λέγεται Παναγιωτακόπουλος και είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης στο 70' ολοκληρώνοντας την αγωνιστική ημέρα με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Τελλος Αγρας έχει υλοποιήσει αρκετές μεταγαφές φέτος αλλά ο ΑΟΚ στο εν λόγω παινίδι είχε απουσίες. Ελπιδοφόρο είναι το μήνυμα ότι έρχεται κόσμος στο Δημοτικό γήπεδο και αυτό προμηνύει ένα ενδιαφέρον ποδοσφιαρικό χειμώνα....

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη