google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Κυπαρισσία στο ρυθμό του Beach Volley Juniors 2011

Η Κυπαρισσία στο ρυθμό του Beach Volley Juniors 2011

Στην Κυπαρισσία θα αναδειχθούν κι εφέτος τα νέα ταλέντα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, με τα τελικά της κατηγορίας U23 του πανελληνίου σιρκουί Juniors, να διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι διοργανωτές παρέθεσαν σήμερα συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για την άριστη συνεργασία του Δήμου Τριφυλίας, ενώ οι αθλητές και οι αθλήτριες δηλώνουν ενθουσιασμένοι που βρίσκονται στην παραλία Αη Λαγούδη.
Ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας καλωσόρισε τους πάντες, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους αθλητές και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι χαρούμενος που για τρίτη συνεχή χρονιά διεξάγεται το τουρνουά στην Κυπαρισσία». Επιβεβαίωσε την πολύ καλή δράση της Ομοσπονδίας και τόνισε οτι είναι σημαντικό που γίνονται αγώνες στην περιφέρεια. «Ευχαριστώ και συγχαίρω που συμπεριλάβατε το Δήμο μας στα τουρνουά Juniors», κατέληξε.
Ο Αντιδήμαρχος και Τοπικός Υπεύθυνος Διοργάνωσης. Γιώργος Σαμπαζιώτης συμπλήρωσε πως: «Η Κυπαρισσία υποστηρίζει το θεσμό αυτό με όσες δυνάμεις έχει» και τόνισε ότι τις δύσκολες αυτές εποχές χρειάζονται τέτοιες διοργανώσεις.
Εκ μέρους της ΕΟΠΕ, το μέλος του ΔΣ και της επιτροπής Beach Volley, Νεκτάριος Χαλβατζής, μετέφερε τις ευχές και τα ευχαριστήρια του Προέδρου της ομοσπονδίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη και επανέλαβε την πολιτική να γίνονται οι δραστηριότητες της ΕΟΠΕ στην περιφέρεια. «Η Κυπαρισία είναι ένα μέρος που προάγει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό» είπε και έδωσε ευχές στους αθλητές, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ευχαρίστησε τον μέγα χορηγό της Lipton Ice Tea και τους τοπικούς χορηγούς.
Ο Γιάννης Βέντρας. αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελ/νήσου, είπε: «Καλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες στις όμορφες εγκαταστάσεις μας. Καλή επιτυχία σε αθλητές και διοργανωτές
».
Τέλος, οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Πηγή-Άννα Μεθενίτη, από τα φαβορί του τουρνουά, ανέφεραν πως: «Περιμένουμε κάθε χρόνο πως και πως το τουρνουά της Κυπαρισσίας. Ευχαριστούμε το Δήμο και τους κατοίκους για τη φιλοξενία».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν σκοπεύουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα των πρωταθλητριών κάτω των 23, η απάντηση με ενα στόμα απο την ομάδα ήταν: «Φυσικά και σκοπεύουμε να φτάσουμε στην πρώτη θέση και στο χρυσό μετάλλιο».
Η Μεθενίτη ευχαρίστησε την ομοσπονδία για τα τουρνουά και την προσπάθεια, ευχήθηκε κάθε χρόνο η περιοχή να φιλοξενεί τόσο μεγάλες διοργανώσεις και επισήμανε οτι οι μεγάλοι αθλητές που κοσμούν τα Masters έχουν ξεκινήσει από τα τουρνουά Juniors.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη