google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απάντηση Παντελή Μπίζου για τον ΑΟΚ και η απάντησή μας

Απάντηση Παντελή Μπίζου για τον ΑΟΚ και η απάντησή μας

Φιλοι μου απο την Κυπαρισσία,
διαβάζοντας έστω και εργά τα άρθρα σας, θα σας πως με λίγα λόγια πως έχουν τα πράγματα. 1ov Την έκανα απο την Ομάδα- ΑΟΚ- όπως αναφέρει ο αγαπητός φίλος γιατί εξνέρωσα πολύ όπως και ο άλλος φίλος του ΑΟΚ.
2ov Δεν τσακώθηκα με φίλαθλο του ΑΟΚ, τσακώθηκα με μέλος της Διοίκησης πρώτης γραμμής , γιατί έκανα το λάθος να υπερασπιστώ τους συμπαίκτες μου και συγκεκριμένα τον Σύλβιο όταν αυτός τον έβριζε χυδαία και συγκεκριμένα από την χώρα όπου κατάγεται, αλλά κανένας άλλος δεν τον έβαλε στην θέση του απο την Διοίκηση που ήταν εκει (στο Λάππα),
3ov Εδώ βάζω τα γέλια για το κύριο που λέει ότι έφυγα απο τον ΑΟΚ με πολλές χιλιάδες Ευρώ, είμαι 4 χρόνια στον ΑΟΚ ενώ τα χρήματα που πήρα ήταν μόνο τα 2 πρώτα χρόνια απο τον κύριο Κακούτη που ήταν μόνο 7.000 Ευρώ! Τα τελευταία 2 χρόνια δεν πήρα ούτε ένα Ευρώ με αποτέλεσμα η καψούρα της μπάλλας με χρεώσε πάνω απο 3.000 ευρώ απο την τσέπη μου για την Ομάδα, το μόνο που έβαλε η Διοίκηση είναι οι βενζίνες για μετακίνηση και φυσικά όχι σε χρήματα αλλά σε συγκεκριμένο βενζινάδικο.
4ον Οταν εγώ έλεγα ότι θα πέσουμε όλοι το έβλεπαν ότι η Ομάδα είχε πρόβλημα στο γκόλ για τέρματα. Αυτά για να γνωρίζουν οι φίλαθλοι του ΑΟΚ ΤΙ έκανα αυτά τα 4 χρόνια και άλλα που δεν χρειάζεται να αναλύοσυμε και να συζητήσουμε στην σελίδα αυτή.
Με εκτίμηση Παντελής Μπίζος

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: Το κείμενο επιστολή του Μπίζου το είχαμε δει στα σχόλια άρθρου μας και το δημοσιεύουμε διορθωμένο καθώς ήταν με greeklish. Ομολογούμε οτι οι εξηγήσεις που δίνει είναι πειστικές και θεωρούμε ότι επειδή κάποιος ανεύθυνος έσφαλε δεν σημαίνει ότι η πόρτα δεν είναι ανοικτή για τον Παντελή που θέλουμε να τον δούμε κοντά μας. Αυτή είναι δική μας εκτίμηση και οχι της Διοίκησης. Εξάλλου Παντελή ο άνθρωπος που έγινε το επεισόδιο δεν βρίσκεται στην Διοίκηση της Ομάδας και είναι άστοχη η ανάμιξή του σε πολλά θέματα. Απομονώθηκε απο τους φιλάθλους....Αυτά και θα επανέλθουμε, ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να καταθέσεις την άποψή σου...

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη