google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΗΝ έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. Τριφυλίας για το Νοσοκομειο Κυπαρισσίας ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Σώματος ο επικεφαλής της ελλάσσονος μειοψηφίας Σαράντος Κουκούμης ο οποίος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "Με βάση τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου σχετικά με τις προτάσεις Λιαρόπουλου για αναδιατάξεις Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ , το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας μπαίνει στο στόχαστρο υποβάθμισής του και μετατροπής του σε κέντρο υγείας –νοσοκομειακή μονάδα βραχείας νοσηλείας Οι προτάσεις αυτές εφόσον υιοθετηθούν από το Υπουργείο Υγείας , θα επιφέρουν καίριο πλήγμα στην προσφορά υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες του Δήμου μας και όχι μόνον Γι αυτό το λόγο έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση όχι μόνον στο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας αλλά και σ όλους τους κατοίκους της περιοχής μας για το ενδεχόμενο υποβάθμισής του"
Ακολούθως ο κ. Κουκουμης προσθέτει ότι "Ο Δήμος Τριφυλίας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει την εκτέλεση αυτού του ανοσιουργήματος σε βάρος της υγείας των κατοίκων αλλά και της ανάπτυξης της περιοχής μας ΄Θεωρώ επιβεβλημένο λοιπόν να συγκαλέσετε έκτακτο διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο να συμμετέχουν όχι μόνον τα τοπικά Συμβούλια του Δήμου μας αλλά και όλοι οι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς του Δήμου μας ώστε να εκφράσουμε την κάθετη αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας και να αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ μας".


Αξίζει να τονίσουμε ότι τελικάτο Δ.Σ. θα συγκληθεί εκτάκτως την Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα ενώ η σχετική πρόσκληση θα σταλεί την Τετάρτη σε όλους τους φορείς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη