google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποσύρεται απο την πολιτική ζωή ο Γιάννης Λαμπρόπουλος;

Αποσύρεται απο την πολιτική ζωή ο Γιάννης Λαμπρόπουλος;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ kyparissiotis
ΤΑ πολιτικά πηγαδάκια του τριημέρου αποκάλυψαν κι άλλες πληροφορίες καθώς η αποστροφή των πολιτών απο την Πολιτική έχει απογοητεύσει εκείνους που τουλάχιστον διαθέτουν ψηλά το κεφάλι. Κάπως έτσι εξηγείται η απουσία απο εκδηλώσεις του Γιάννη Λαμπρόπουλου ο οποίος όπως και πέρσι ήρθε στην εορτή της Αγίας Τριάδος τιμώντας τον τόπο που αγαπά.
Ο κ Λαμπρόπουλος με χαμηλό προφίλ χωρίς να ζητεί χαιρετούρες και όψιμους διαλόγους συνμίλησε με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης για την πολιτική κατάσταση όπως τον ρώτησε και φίλος της στήλης που ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά. Απο ότι φάνηκε ο κ. Λαμπρόπουλος απέφυγε να μιλήσει για οικονομικα θέματα με αφορμή τα χάλια της Κυβέρνησης και σε αποστροφή του λόγου του εκμηστηρεύθηκε ότι "δεν με ενδιαφέρει να βγώ ξανά βουλευτής αλλά θέλω να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου μέχρι την τελευταία στγμή" καθώς πάντα έδειχνε δείγματα γραφής. Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι αν ο μοναδικός βουλευτής της Αντιπολίτευσης θα είναι παρών στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Θέμα που μάλλον δείχνει ότι θα αποσυρθεί απο την πολιτική ζωή μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, αν και οφείλουμε να πούμε ότι δεν στάθηκε ενεργά κοντά στον κ. Σαμαρά που είναι Μεσσήνιος.
Οι Μεσσήνιοι κ. Γιάννη μου οφειλουν να αλληλοστηρίζονται σε οποιο χώρο κι αν ανήκουν. Διότι έχουν άλλη νοοτροπία και αγαπούν όχι μόνο το τόπο τους αλλά παθιάζονται με την χώρα μας...

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη