google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η μόνη λύση είναι αλλαγή πολιτικής

Η μόνη λύση είναι αλλαγή πολιτικής

Με επένδυση στο φόβο και την αγωνία των Ελλήνων, προσπάθησε ο Πρωθυπουργός κ.Παπανδρέου να περάσει εν μέσω διλλημμάτων, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που επιβάλλει σκληρή και άδικη φορολόγηση στους αδυνάτους και στα χαμηλά εισοδήματα.
Στη λάθος πολιτική που ακολουθεί ,ήθελε συνενόχους και τις αντιπολιτεύσεις της Χώρας.
Συναίνεση όμως σημαίνει συνενοχή και εκτός του Καρατζαφέρη που καραδοκεί ενοχλητικά και κραυγαλέα για θέση εξουσίας , ουδείς άλλος του την προσέφερε.
Ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα σενάρια επί σεναρίων , δήθεν διαρροές για μη καταβολή της 5ης δόσης και στάση πληρωμών, για επαναφορά στη δραχμή, για αναδιάρθρωση του χρέους κλπ , διογκώνοντας έτσι την ανησυχία και τον πανικό!
Αυτό που περιμένουν οι Έλληνες και πρέπει άμεσα να το καταλάβει η Κυβέρνηση,είναι η παραδοχή της αποτυχίας τους και η αλλαγή ρότας.
Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Σαμαράς και μείωση των φορολογικών συντελεστών!
'Αμεσα και ευέλικτα , προκειμένου να περισώσουμε έστω και τώρα ότι μπορεί να περισωθεί. Τη συναίνεση στον Πρωθυπουργό, την έδωσαν οι Έλληνες!
Φαντάζεται κανείς να τολμούσε άλλος Πρωθυπουργός να θίξει έστω και επιδερμικά τα δικαιώματα συντεχνιών και να μη γινόταν σεισμός; Επειδή όμως η πλειοψηφία των συνδικαλιστών πρόσκεινται ιδεολογικά στην Κυβέρνηση,δεν αντέδρασε επί της ουσίας κανείς.
Απλά διαχειριστικές κινητοποιήσεις για τα προσχήματα είδαμε!
Σε αντίθεση με το παρελθόν, που ακόμη και τα πιό απλά και ανώδυνα μέτρα, ξεσήκωναν θύελλα αντιδράσεων, με πρωτεργάτη του λαϊκισμού και της υπερβολής, τον ίδιο τον κ.Παπανδρέου.
Αυτή την κίνηση της δήθεν συναίνεσης σε προειλημμένες αποφάσεις , αναζητώντας συνενόχους στην αποτυχημένη πολιτική που εφάρμοσε, έπρεπε να την έχει κάνει προτού υπογράψει το μνημόνιο και καταδικάσει την Ελλάδα!Τότε έπρεπε να αναζητήσει τη συναίνεση και τη βοήθεια. Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, δεν αποδέχεται την αποτυχία του και εμμένει σθεναρά στη λάθος πολιτική! Ποιός Έλληνας άραγε εμπιστεύεται αυτή την Κυβέρνηση να διαχειρισθεί το ζήτημα της αξιοποίησης της Δημόσιας περιουσίας ,όταν βλέπουμε να ετοιμάζεται να ξεπουλήσει κυριολεκτικά τον πλούτο της Ελλάδος χωρίς τη στοιχειώδη επικαιροποίηση και καταγραφή της;
Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου
Μέλος Τομέα Ενημέρωσης και ΜΜΕ ΝΟ.ΔΕ.Μεσσηνίας
Μέλος Τομέα Τουρισμού Ν.Δ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη