google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Λαική Συνέλευση για σεκιουριτάδες στην Σπηλιά Τριφυλίας

Λαική Συνέλευση για σεκιουριτάδες στην Σπηλιά Τριφυλίας

ΤΟ μεγαλύτερο Κοινοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Τριφυλίας σκέφτεται να προφυλάξει το χωριό με σεκιουριτάδες αφού η κατάσταση με την εγκληματικότητα έφτασε στο απροχώρητο. Οι κάτοικοι επιβεβαιώνουν ότι θα λάβουν μέτρα αφού πλέον η Αστυνομία ειναι αναποτελεσματική γνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη έλελιψη προσωπικού. ΓΙα τον λόγο αυτό προγραμματίζουν Λαική Συνέλευση εντός της εβδομάδας προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Μιλώντας οι κάτοικοι ανέφεραν ότι το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στους ανεξέλγκτους παράνομους λαθρομετανάστες και όχι στους αλλοδαπούς που διαμένουν νόμιμα τα τελευταία 20 χρόνια στη περιοχη.Ο κ. Γιώργος Κ. δήλωσε ότι "είμαστε ανήσυχοι για τα έκτροα που γίνονται απο παράνομους λαθορμετανάστες καθώς την τελευταία περιοδο τα κρούσματα ήταν εξοργιστικά και περιμένουμε απο τους φορείς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και απο όσο θυμάμαι ποτέ δεν είχαμε τέτοια κρούσματα με την κατάσταση να ξεφεύγει απο κάθε έλεγχο". Ο κ. Κώστας τόνισε ότι "παλιότερα κοιμόμασταν ήσυχα και ανησυχουμε για το μέλλον" ενώ ο κ. Τάσος είπε ότι "πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι με σωστή αστυνόμευση και όλοι περιμένουμε πότε θα ανακαλύψουν τους εγκληματίες με αφορμή τη πρόσφατη δολοφονία και τώρα η εγκληματικότητα είναι στα ύψη και φτάσαμε ακόμα στο φόνο με το τελευταίο περιστατικό'.
Ο Πρόεδρος του Κ.Δ. κ. Παναγιώτης Γυφτάκης πρόσθεσε ότι 'έχουν γίνει κλοπές, διαρρήξεις, έχουν απειλήσει γερόντους και το πρόσφατο περιστατικό με την δολοφονία" για να υπογραμμίσει ότι "η αστυνομική δύναμη είναι μικρή και πλέον ευθύνεται η κεντρική εξουσία καθώς όπως γνωρίζουν άπαντες φυλάνε υψηλά ιστάμενους αντί να προστατεύουν τα χωριά και τους δημότες και γνωρίζετε ότι ο Δήμος έχει κάνει διαβήματα αλλά φωνή βοώνοτς εν η ερήμω". Εξήγησε ότι "ο ίδιος έχει πέσει θύμα κλοπής στο κατάστημά του 5 φορές μέσα σε ένα χρόνο με αρκετές ζημιές στην πρόσοψη του καφενείου και όπως παραδέχονται όλοι έχουμε παράνομους μετανάστες οι οποίοι τώρα με τη συγκομιδή του καρπουζιού φτάνουν τους 500 και τώρα σκεφτόμαστε να βάλουμε σεκιουριτάδες να φυλάνε τα σπίτια για να έχουμε αποτελεσματική αστυνόμευση έστω τις επικίνδυνες ώρες της ημέρας". Υπέρ της συγκέντρωσης τάχθηκαν πολλοί κάτοικοι εκφράζοντας την πίστη ότι έχουν δικαιώματα ως πολίτες και όχι μόνο υποχρεώσεις...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη