google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με νίκη έκλεισε ο Α.Ο.Κ. 0-3 στην Κεφαλονιά

Με νίκη έκλεισε ο Α.Ο.Κ. 0-3 στην Κεφαλονιά

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής στον 6ο όμιλο, ο Διαγόρας Βραχνεϊκων, αν και αδιάφορος, κατάφερε να επικρατήσει του Αστέρα Μαχαιράδου –που «καιγόταν» για τη νίκη – παραμονής- με 3-1, με τη ζακυνθινή ομάδα να υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται από την νέα αγωνιστική σεζόν Ολυμπιακός και Κυπαρισσία, μιας και δεν κατάφεραν να μαζέψουν τους βαθμούς που ήθελαν για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ με τον Βουκελάτο στο 14΄, όμως δεν κατάφεραν να πάνε με το υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, καθώς ο Καταβάτης στο 43΄ και ο Γεωργόπουλος στο 45΄, έβαλαν μπροστά την Κυπαρισσία και έφεραν… τούμπα το παιχνίδι.Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ολυμπιακού πίεσαν για την ισοφάριση, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παναγόπουλος στο 80΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ολυμπιακός Κ.-Κυπαρισσία 1-3
Αδιάφορο το ματς στην Κεφαλονιά, εκεί όπου ο τοπικός Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Κυπαρισσία. Στο 15' ο Βουκελάτος έκανε το 1-0 αλλά ακολούθησαν τα γκολ από τους Καταβάτη (44'), Γεωργόπουλο (45') και Παναγόπουλο (82')
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Καραϊσκος, Λούλουδας, Μπουγάς (49' Τζωρτζάτος), Φωκάς, Καλαφάτης, Βιτωράτος, Γεωργόπουλος (83' Πολλάκης), Βουκελάτος, Μπαζάρογλου, Αντωνόπουλος, Κανάκης (46' Αλεξανδράτος)
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπελί, Μπούρδος, Καταβάτης, Τσουπούλης (56' Μακρής), Κουρκουμέλης (37' Κιουτάκ), Δασκαλάκης, Παναγόπουλος (83' Γιωργαλής), Γεωργόπουλος, Ζαραμαράς, Μανδραπίλιας, Μωροσάνου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη