google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γέμισε ζωντάνια η Πάνω Πόλη με άρωμα μασκαράτας

Γέμισε ζωντάνια η Πάνω Πόλη με άρωμα μασκαράτας

ΓΙΟΡΤΙΝΟ χρώμα πήρε η 'Αρκαδιά' το Σαββατοκύριακο με τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε Δημοτική ενότητα με την χαρά να λαμβάνουμε άμεσα τα παιδιά. Εκδηλώσεις με αποκριάτικες μάσκες ετοιμάστηκαν στο Κοπανάκι και τους Γαργαλιάνους με αρκετά ικανοποπιητική συμμετοχή.
Ένα πραγματικό αποκριάτικο πάρτυ, μοντέρνο, σύγχρονο και απολαυστικό πραγμαοτποιήθηκεστη γραφική πλατεία της Παλιάς Πόλης από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.
Το πάρτυ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, είναι συμμετοχικό, δεν θα έχει θεατές, θα πάρουν μέρος όλοι, όπως γίνεται σε κάθε πάρτυ γιατί η διασκέδαση και η καλή παρέα είναι επιθυμητά από όλους. Είχαμε κλήρωση για τις καλύτερες αμφιέσεις και διαγωνισμό για τους μασκαρεμένους με πολύ δυνατή μουσική που ετοιμάστηκε για τα καλά.....
Η οργανωτική επιτροπή αποτελείτο από το Νίκο Ιμιρζιάδη, την Τζίμα Ιμιρζιάδη, τη Σίσσυ Πανοπούλου, το Μπάμπη Μπακολιά, τον Κώστα Παντελή, το Νάσο Σμέρδη και το Στάθη Κώνσταντο, οι οποίοι είναι όλοι υποστηρικτές και φίλοι του Προγράμματος για την Προστασία & Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας.
Όλοι μαζί προσκάλεσαν να δώσουν το παρών τους πολίτες της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη να απολαύσουν το κέφι, την ατμόσφαιρα και τη μοναδική εμπειρία αυτού του αποκριάτικου και θεματικού πάρτυ.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη