google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνεδρίασε για το Τεχνικό Πρόγραμμα η Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας

Συνεδρίασε για το Τεχνικό Πρόγραμμα η Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ για πρώτη φορά η Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της με 2 θέματα στην ημερήσια διάταξη παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε και των μελών της.
Ο Πρόεδρος κ. Τζίμης Χρονόπουλος αναφέρθηκε στο πρώτο θέμα σχετικά με τις προτάσεις στα πλαίσια κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Τριφυλίας για το 2011 μετά απο πρόσκληση του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε τοποθετήθηκε στο θέμα αναφέροντας ότι οι προτάσεις των μελών για θέματα καθημερινότητας, καθαριότητας, απορριματοφόρων, φωτισμού, ποιότητας ζωής ή ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό που υπήρχε απο το προηγούμενο Δ.Σ. Κυπαρισσίας.
Προτάσεις υπέβαλλε με την μορφή εγγράφου το μέλος κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος δίνοντας έμφαση σε έργα όπως η αναπλαση της κεντρικής πλατείας, η κατασκευή πεζοδρόμνων απο την Κυπαρισσία ως τον Αγιο Γεώργιο, η απεμπλοκή και ολοκλήρωση του έργου των ομβρίων υδάτων, ο δρόμος Μπλεμενιάνοι- Μύλοι, η ενεργοποίηση του δανείου κατασκευής του νεοκλασσικού κτιρίου της ΕΤΕ καθώς υπάρχει προμελέτη και έχει εγκριθεί περιαλλοντικά το έργο απο το ΥΠΕΧΩΔΕ προκειμένου να κατασκευαστεί με τη μέθοδο μελέτης- κατασκευής.
Ο Παναγιώτης Φωτεινόπουλος απάντησε για θέματα καθαριότητας καθώς ως πρώην Αντιδήμαρχος διαθέτει μεγάλη εμπειρία ενώ υποστήρξε ότι με συλλογικές δράσεις μπορούν να εστιάσουν σε συκγκεριμένα προβλήματα της πόλης κατανοώντας την νέα ιεραρχιή δομή λειτουργίας του νέου Δήμου Τριφυλίας.
*Ευχαριστούμε το kyparissianews.gr για την παραχώρηση στοιχείων
Θυμίζουμε ότι τα αιτήματα της Δ.Ε. πέρα απο την υποβολή προτάσεων στο Δ.Σ., απευθύνονται όταν προκύψουν ζητήματα τοπικής αρμοδιότητας στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Γιώργο Σαμπαζιώτη που εχει και τον γενικό συντονισμό για ζητήματα της περιοχής...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη