google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δίκαιο το 2-3 του Α.Ο.Κ. επι του Αχιλλέα Καμαρών

Δίκαιο το 2-3 του Α.Ο.Κ. επι του Αχιλλέα Καμαρών

ΜΙΑ μεγάλη βαθμολογική ανάσα κατέκτησε με το σπαθί του στην εδρα του Αιγίου κόντρα στην ομάδα του Εθνικου Αιγιαλειας ο Α.Ο. Κυπαρισσίας, κάνοντας σωστή κατοχή της μπάλας καθόλη την διάρκεια των 90λεπτών και στο δυνατό παιχνίδι,με σκορ 2-3 και ετσι επιβεβαιώνοντας ότι έχει 2 νίκες στην σειρά και παίζοντας δυνατά για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Μορεσάνου μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ αλλά στο 10' ο Παπαδιονυσίου ισοφάρισε για τον Αχιλλέα. Ο Παναγόπουλος με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 1-2 για να ισοφαρίσει ο Ραμπαβίλας στο 71'. Τελικά ο Μορεσάνου πέντε λεπτά πριν από το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 2-3 ενώ στην συνέχεια αποβλήθηκε ο Καρανδρος.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το κρύο και την βροχή ουσιαστική ήταν η παρουσίατων φιλάθλων του ΑΟΚ που προτίμησαν να βρεθούν κοντά με την ομάδα. Η επομενη αγωνιστικη αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την Κυπαρισσία η οποία την Κυριακή αγωνίζεται κόντρα στον 2ο στην βαθμολογία Αστερα Αμαλιαδας, όπου η νίκη είναι μονόδορμος για την συνέχεια...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη