google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πάλεψε γερά ο ΑΟΚ αλλά ηττήθηκε με το 1-0

Πάλεψε γερά ο ΑΟΚ αλλά ηττήθηκε με το 1-0

Για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, η Κυπαρισσία κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό και επέστρεψε από την Κάτω Αχαγιά με άδεια χέρια... Η τριφυλιακή
ομάδα ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Αχαϊκή χάρις σε ένα γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Για να διαμορφωθεί όμως αυτό το 1-0, χρειάστηκε να μείνει με 10 παίκτες η Κυπαρισσία λόγω αποβολής του Πέτρου Μπούρδου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά από αυτή την ήττα ο ΑΟΚ παρέμεινε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και απέχει από την σωτήρια 9η θέση έξι βαθμούς.
Γρήγορος ρυθμός στο α‘ ημίχρονο
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν στο 8’ το σουτ του Παναγόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Αχαϊκή απάντησε στις ευκαιρίες στο 10’ όταν ο Καρατζανίδης πέρασε και τον Μπίζο, όμως βγήκε πλάγια και πλάσαρε άουτ. Στο 13’ η κεφαλιά του Δαραμάρα από σέντρα του Λυδιώτη έφυγε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό το συγκρότημα του Αγγελου Κωνσταντινόπουλου απείλησε και πάλι με την κεφαλιά του Καζατζή να φεύγει άουτ. Στο 18’ ήταν η σειρά της Κυπαρισσίας να φτάσει κοντά στο γκολ όταν το σουτ του Σιγέρη έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής. Στη συνέχεια η Αχαϊκή απείλησε με δύο καλά σουτ του Σπηλιόπουλου στο 25’ και το 33’, με το πρώτο να αποκρούει ο Μπίζος και το δεύτερο να φεύγει άουτ.
Αποβλήθηκε ο Μπούρδος στο 55’ . Ο Σπηλιόπουλος το 1-0 στο 60’. Η Αχαϊκή μάλιστα κατάφερε να μετουσιώσει την αριθμητική της υπεροχή σε γκολ στο 60’... Μετά από φάση διαρκείας ο Ιωάννου με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Σπηλιόπουλος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο ΑΟΚ βγήκε μπροστά έστω και με 10 παίκτες και
προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια. Μάλιστα έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 83’
όταν μετά από σέντρα του Μανδραπήλια, ο Δασκαλάκης έπιασε την κεφαλιά με τον
Κουτρουμπή να αποκρούει σε κόρνερ.
ΑΧΑΪΚΗ: Κουτρουμπής, Νιφορόπουλος, Ραμαντάνης, Αργυρόπουλος, Τσολόπουλος, Κοτσόκολος, Σπηλιόπουλος, Δαμίγος (46’ Κ. Ιωάννου), Σπυρόπουλος, Καρατζανίδης (75’ Μπεκίρης), Καζτζής (46’ Νάτσης).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Μπούρδος, Καταβάτης, Γεωργόπουλος, Στρατικόπουλος, Δασκαλάκης, Λυδιώτης, Μαδραπήλιας, Σιγέρης, Δαραμάρας, Παναγόπουλος (65’ λ. Ανδρουτσής).
Απο το notossport

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη