google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επαφές με παραγωγικές τάξεις, συλλόγους και φορείς για το νέο Δήμο

Επαφές με παραγωγικές τάξεις, συλλόγους και φορείς για το νέο Δήμο

Την Πέμπτη 2/12/2010 έγινε συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας του Δήμου Τριφυλίας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της Κυπαρισσίας. Στη συνεδρίαση, που ήταν η δεύτερη της δημοτικής παράταξης μετά τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, ο εκλεγής Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας ενημέρωσε τους συμβούλους για τις εργασίες του διήμερου συνεδρίου στο οποίο συμμετείχε που είχε οργανωθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Πάτρα στις 1 και 2/12/2010 προκειμένου να ενημερωθούν οι εκλεγέντες Δήμαρχοι για τη λειτουργία των Δήμων σύμφωνα με το σχέδιο «Καλλικράτης».
Στη συνέχεια καταρτίστηκε το χρονοδιάγραμμα των κρίσιμων ενεργειών που πρέπει να γίνουν μέχρι τις 10/1/11 για τη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης στο νέο μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε για τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 7.00 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της έδρας του Δήμου, στην Κυπαρισσία. Ακολούθησε η ενημέρωση από τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα θέματα που είχαν αναλάβει να συλλέξουν πληροφορίες στην προηγούμενη συνεδρίαση και αφορούν θέματα έργων, οικονομικά, ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων, υγείας, παιδείας, πολιτισμού, αθλητικά, ασφάλειας του δημότη και μεταφορών.
Τέλος ορίστηκε ένα πρόγραμμα συναντήσεων του Δημάρχου κ. Κόλλια και των Δημοτικών Συμβούλων με τις παραγωγικές τάξεις στις 13/12/10, με τους Αθλητικούς Συλλόγους στις 14/12/10, με τους Αγροτικούς και Αλιευτικούς συλλόγους και τους Συνεταιρισμούς στις 15/12/10 και τους Επιστημονικούς Συλλόγους στις 16/12/10. Επίσης στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Κόλλια με τους διοικητές του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και του Κάφκα Φιλιατρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη